Ψυχρολουσία της ΕΥΔΑΠ για 82χρονη: Της ήρθε λογαριασμός νερού… 18.130 ευρώ

Ψυχρολουσία της ΕΥΔΑΠ για 82χρονη: Της ήρθε λογαριασμός νερού… 18.130 ευρώ

Η ηλικιωμένη διατηρεί μια γκαρσονιέρα 33 τ.μ. και ο τελευταίος λογαριασμός της ήταν 11 ευρώ

Ψυχρολουσία επεφύλασσε η ΕΥΔΑΠ σε μία 82χρονη στον Νέο Κόσμο, η οποία έλαβε λογαριασμό για κατανάλωση νερού ύψους... 18.130 ευρώ.

«Μόνο που δε λιποθύμησα. Μόνο που δεν πέθανα. Να με πεθάνουνε για το νερό; Πού ακούστηκε 18.130 ευρώ νερό;» είπε η ηλικιωμένη μιλώντας στο Mega και επεσήμανε, ότι «όλος ο Νέος Κόσμος να πίνει νερό και να έχει ανοιχτές τις βρύσες του, δε θα χαλαστεί τόσο νερό». Ο τελευταίος λογαριασμός που είχε πάρει στα χέρια της η ηλικιωμένη, ήταν τον περασμένο Μάιο, καθώς στη συνέχεια έλειπε στο εξοχικό της και σύμφωνα με αυτόν όφειλε το ποσό των 11 ευρώ.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν περίμενε, τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες. «Αυτός ήταν ο πρώτος λογαριασμός τον Μάιο μήνα, 11 ευρώ. Μπορεί από τον Μάιο να έρθει 18.130εύρω;» διερωτάται. Η ΕΥΔΑΠ πάντως της είχε αφήσει κατεπείγουσα ειδοποίηση, όσο εκείνη έλειπε στο εξοχικό της. Όταν γύρισε σπίτι της, μια γκαρσονιέρα 33 τ.μ., διαπίστωσε πως της είχαν κόψει το νερό. Άμεσα κάλεσε έναν υδραυλικό να ελέγξει τις σωληνώσεις και να αποκαταστήσει τη φθορά.

«Έφερα τον υδραυλικό, τον πλήρωσα και μου άλλαξε τις σωλήνες και είπα ότι τελείωσε αυτή η δουλειά. Είναι παλιά η πολυκατοικία και για αυτόν τον λόγο είχανε φθαρεί οι σωλήνες, θέλανε φτιάξιμο, αλλά δεν μπορεί να χάθηκε τόσο νερό που λένε», υποστηρίζει. Μόλις είδε τον φουσκωμένο λογαριασμό στο όνομά της, πήγε να ζητήσει απαντήσεις, χωρίς τελικά να καταφέρει να εξυπηρετηθεί.

«Πήρα ταξί και πήγα στη ΕΥΔΑΠ, βρήκα κόσμο γύρω στα 300 άτομα, δεν με εξυπηρέτησαν. Λέει "πήγαινε σπίτι σου και πάρε τηλέφωνο". Ήρθα ξανά στο σπίτι μου, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα κλείσουμε ραντεβού για μετά τον Φεβρουάριο» λέει. «Πού πήγε τόσο νερό; Μήπως έχει γίνει λάθος, όπως γράψανε τον λογαριασμό και βάλανε περισσότερα μηδενικά; Μήπως ήταν 180 ευρώ; Θα πεθάνω και θα είμαι χρεωμένη;» λέει.

Η 82χρονη γυναίκα που βρίσκεται σε απόγνωση, προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του αδικαιολόγητου λογαριασμού και να βρει τις απαντήσεις που αναζητά.