Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αλκοόλ και ουσίες βρέθηκαν στο αίμα της κοπέλας

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Αλκοόλ και ουσίες βρέθηκαν στο αίμα της κοπέλας

Οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν τους φόβους της νεαρής γυναίκας ότι κάτι της έριξαν στο ποτό

Νέα τροπή παίρνει η καταγγελία βιασμού 24χρονης σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά, καθώς οι τοξοκολογικές εξετάσεις επιεβαιώνουν τους φόβους της κοπέλας. όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στο αίμα της νεαρής γυναίκας βρέθηκε αλκοόλ, αλλά και ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, οι ποληροφορίες προέρχονται από το στενό περιβάλλον της κοπέλας. Τα ίχνη ουσιών που βρέθηκαν στο αίμα της 24χρονης μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του.

Αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί, εφόσον αυτό το εύρημα γίνει επίσημο, θα γίνει ομαδικός βιασμός και η ποινή για όσους βρεθούν ένοχοι μπορεί να φτάσει και τα ισόβια. Να θυμίσουμε ότι η κοπέλα έχει αναγνωρίσει δύο άτομα, που είναι αδέρφια, ενώ όσο τις επιστρέφουν οι μνήμες, λέει ότι υπήρχε και τρίτο άτομο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που την πήγαν παρά τη θέλησή της.

Το κορίτσι δεν αισθανόταν καλά,όταν έφυγε από το πάρτι και δεν μπορούσε να πάρει το αυτοκίνητό της να φύγει και έκλεισε δωμάτιο για να κοιμηθεί το ξενοδοχείο, όμως τρία άτομα, όπως είπε, την πήγαν σε άλλο και ενώ η ίδια είχε χάσει τις αισθήσεις της. Επίσης αναμένονται τα βίντεο από τις κάμερες του ξενοδοχείου.