Υπόθεση βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κοπέλας, εμπλέκονται πρόσωπα που συμμετείχαν στο καταγγελλόμενο βιασμό της

Μια μεγάλη εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι. Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό, ότι το θύμα βιασμού το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Νωρίτερα σήμερα ωστόσο, ο δικηγόρος της 24χρονης είχε κάνει επίσης λόγο για «μεγάλο κύκλωμα» και ζήτησε την εξάρθρωσή του. Ο κ. Θανάσης Ζιώγας προανήγγειλε δε, πως το επόμενο διάστημα θα έρθουν στο «φως» και άλλες καταγγελίες για τα ίδια άτομα, που εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της πελάτισσας του. «Έχω ακούσει, ότι υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες, που θα βγουν. Για άλλα περιστατικά που σημειώθηκαν από τους ίδιους. Όχι την ίδια νύχτα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Σε ό,τι αφορά αυτή καθαυτή την καταγγελία της 24χρονης, η ανάκριση συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση. Προς το παρόν αφορά μόνο ένα πρόσωπο που έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Η δίωξη είναι για «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος».