Κόλλησε κορονοϊό ο αρνητής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης και επιμένει: «Είναι μια ίωση»

Κόλλησε κορονοϊό ο αρνητής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης και επιμένει: «Είναι μια ίωση»

Θα απουσιάσει αύριο στη δίκη για τα fake news

Επιμένει ο αρνητής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, παρότι  ανακοίνωσε πως κόλλησε κορονοϊό και δεν θα βρεθεί στο δικαστήριο την Παρασκευή (14/1), για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται σχετικά με το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Με ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο δικηγόρος δημοσίευσε το θετικό μοριακό τεστ, γράφοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μία ίωση.δικηγό

Αναλυτικά αναφέρει: «Μετά από είκοσι δύο μήνες …μοναδικής σχέσης που ανέπτυξα με τον κορονοϊό, διάστημα στο οποίο τον προκάλεσα …επί ματαίω αμέτρητες φορές, ενώ αμέτρητες επίσης φορές υπήρξα ο …εξορκιστής του σε δεκάδες νοσοκομεία, με …επισκέφτηκε δυόμιση μέρες πριν τη δίκη του αιώνα!

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μιλάμε για μία ίωση, όπως τόσες που έχουν ταλαιπωρήσει την ανθρωπότητα από γενέσεως, και δεν θα υπήρχε καν λόγος να το κάνω θέμα αν δεν είχε δαιμονοποιηθεί ο κορωνοϊός και η θετική διάγνωση δεν συνοδευόταν από υποχρεωτική απομόνωση. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να εμφανιστώ στο δικαστήριο την Παρασκευή ακόμα και με 40 πυρετό και να υποβάλω τις πρώτες ενστάσεις και τα αιτήματα, αν μου το επέτρεπαν. Άλλωστε και από χθες το βράδυ όταν και έλαβα με email τη θετική διάγνωση του μοριακού ελέγχου από το πιστοποιημένο εργαστήριο «Αιμοδιάγνωση», δεν έχω σταματήσει να εργάζομαι πυρετωδώς, όχι πλέον όμως μόνο… μεταφορικά.

Αυτό όμως απλά απαγορεύεται και το δικαστήριο δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά.

Φυσικά, έχω απομονωθεί από την οικογένειά μου, η οποία χαίρει άκρας υγείας, όπως όμως θα γινόταν με οποιαδήποτε ίωση. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Την Παρασκευή θα εμφανιστεί στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών ο συνάδελφός μου Αλέξανδρος Παπατσώρης και θα καταθέσει το θετικό μοριακό αποτέλεσμα.

Το αίτημα ΟΜΩΣ που θα υποβάλει στο δικαστήριο θα είναι ΟΧΙ και ΕΠΟΥΔΕΝΙ η αναβολή αλλά ΜΟΝΟ η διακοπή της δίκης σε δικάσιμο πέραν του πενθημέρου από τη διάγνωση, με την ίδια σύνθεση.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης και του τεραστίου ενδιαφέροντος για τη δίκη αυτή, ο συνάδελφός μου θα υποβάλει στο δικαστήριο αίτημα να εξεταστώ εδώ στην οικία μου από ιατροδικαστή που θα οριστεί από αυτό, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή σκιά, αν και δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί σοβαρός άνθρωπος που θα διανοηθεί να αμφισβητήσει τίποτα από όλα αυτά.

Ώστε απευθύνω αυστηρή προειδοποίηση προς όσους σκεφτούν και το κάνουν πράξη να τα αμφισβητήσουν. Η νομική απάντηση θα είναι άμεση και σκληρή.

Κάνω την ανακοίνωση αυτή από σήμερα γιατί γνωρίζω ότι γίνονται προετοιμασίες στην Αθήνα αλλά και σε όλη τη χώρα για να έρθει κόσμος έξω από το Εφετείο την Παρασκευή. Για την παρουσία αυτή θα εκδώσω όταν έρθει η ώρα ειδική ανακοίνωση. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι με έχει συγκινήσει πολύ η κινητοποίηση αυτή. Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να έρθουν στο Εφετείο δεν θα έρθουν για να υποστηρίξουν έναν ακόμη επίδοξο πολιτικό. Αλλά έναν δικηγόρο, και μόνο δικηγόρο, που μάχεται είκοσι δύο μήνες τώρα να αποδείξει την Αλήθεια και να απαλλάξει τους Έλληνες από τα δεσμά της μεγαλύτερης Απάτης στην ιστορία του Έθνους, χωρίς να διεκδικεί θέσεις πολιτικές και ανταλλάγματα.

Ώστε η αναγνώριση αυτή μόνο αδιάφορη δεν μου είναι.

Σταμάτα, 12 Ιανουαρίου 2022

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών».

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Τι λες βρε παιδί μου. Σώωωωπα. Ίωση είναι λοιπόν. Μα δεν είπε κανείς ότι είναι ανεμογκάστρι... Δηλαδή άνθρωπέ μου η covid-19 τι είναι; Όταν ένας άνθρωπος έχει πυρετό του δίνουν αντιπυρετικό και γίνονται οι ανάλογες εξετάσεις για την αιτία σωστά; Αν έχει έντονο βήχα του δίνουν κάτι να καλμάρουν τον βήχα και παράλληλα ψάχνουν την αιτία. Όταν το οξυγόνο στο αίμα πέφτει σε χαμηλά επίπεδα και κινδυνεύει ο άνθρωπος τι θα του δώσουν βρε δικηγόρε. Ευλογίες και ξόρκια με σταυροκοπήματα; Καλά είναι κι αυτά, χρειάζονται για να ευχηθούμε καλή ανάπαυση έξω και μακριά αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα κύριε δικηγόρε. Εύχομαι να μη χρειαστεί να προσευχηθούμε και για σένα. Πέρα από την όποια διαφωνία, Περαστικά με κάθε ειλικρίνεια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...