Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βρέθηκαν βίντεο με 9 κοπέλες στον υπολογιστή του – Είναι ανήσυχος στο κρατητήριο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βρέθηκαν βίντεο με 9 κοπέλες στον υπολογιστή του – Είναι ανήσυχος στο κρατητήριο

Έχει δικαίωμα για επισκεπτήριο, αλλά κανείς δεν έχει εκδηλώσει τέτοιο ενδιαφέρον - Μιλάει συνεχώς με τον δικηγόρο του - Του τηλεφώνησε η σύζυγός του

Μπορεί ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να ισχυρίζεται ότι η κίνηση revenge porn, δηλαδή η ανάρτηση ερωτικών βίντεο πρώην κοπέλας του έγινε περιστασιακά και πως τα κατέβασε, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον παρουσιαστή. Η Αστυνομία φέρεται να έχει βρει βίντεο ερωτικού περιεχόμενου από 9 κοπέλες, ενώ μετά την ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα είναι αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη, όπως μετέδωσε το Mega.

Άλλωστε, ήδη, υπάρχει και δεύτερη επίσημη καταγγελία και έπειτα από την επιτόπια έρευνα που έγινε στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο έχουν βρεθεί ντοκουμέντα και από άλλες γυναίκες. Φυσικά έχουν κατασχθεί από την ΕΛ.ΑΣ τόσο ο υπολογιστής, όσο και το κινητό του και ο ίδιος κρατείται για δεύτερη μέρα στη Γενική Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης.

Δεν έχει κάποια ειδική μεταχείριση, αφού εκει υπάρχουν και άλλοι κρατούμενοι και ίδιος είναι ανήσυχος και σιωπηλός, όπως φαίνεται και από την πρώτη φωτογραφία του που ήρθε στο προσκήνιο. Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς ήρθαν τα πράγματα, καθώς πίστευε ότι θα κατηγορηθεί με πλημέλλημα και τελικά είναι μέσα για κακουργηματικές πράξεις.

Έχει το δικαίωμα του επισκεπτηρίου, αλλά κανείς δεν έχει εκδηλώσει τέτοιο ενδιαφέρον. Ο Παναγιωτόπουλος μιλάει συνεχώς με τον δικηγόρο του και Χριστούγεννα θα κάνει στο κελί, καθώς έχει οριστεί να απολογηθεί τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

Σύμφωνα με το Open, στιγμή ανακούφισης για τον 58χρονο είναι το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τη σύζυγό του.

Δεν δέχεται τη συγγνώμη του η καταγγέλουσα

Εξάλλου, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 28χρονη καταγγέλλουσα δε δέχεται την απολογία του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Η γυναίκα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χωρίς τη θέληση της αναφέρει σε δήλωσή της στο Star: «Η συγγνώμη του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψη του, είναι προσχηματική. Όταν έχεις κάνει τόσο μεγάλο κακό διασύροντας γυναίκες, είναι εύκολο να αντιληφθούν όλοι, ότι η συγγνώμη που λέει τώρα, δεν έχει καμία ουσία και καμιά απολύτως σημασία. Προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ αυτή τη συγγνώμη».