Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα και δεκάδες πάγκους σε λαϊκή αγορά

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα και δεκάδες πάγκους σε λαϊκή αγορά

Ο 24χρονος οδηγός που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά συνελήφθη

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στη λαϊκή αγορά της Θερίσου στο Ηράκλειο, όταν ένα μαύρο αγροτικό αυτοκίνητο 4Χ4 εισέβαλε στην υπαίθρια αγορά παρασύροντας ότι βρήκε μπροστά του, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Ο 24χρονος οδηγός, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, στην προσπάθεια του να φύγει από το σημείο, όπου είχε παρκάρει επί της Λεβήνου, παρέσυρε στο πέρασμά του μία γυναίκα και δεκάδες πάγκους εμπόρων και παραγωγών, προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Η γυναίκα που χτυπήθηκε από το μαύρο αγροτικό βρέθηκε στο οδόστρωμα, ωστόσο δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, μήνυση θα υποβληθεί από τον επόπτη της λαϊκής αγοράς σε βάρος του νεαρού οδηγού, που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. "Αυτό που ζήσαμε ήταν σοκαριστικό" είπαν στην ιστοσελίδα αυτόπτεις μάρτυρες. "Ούτε στις ταινίες δεν βλέπουμε τέτοια πράγματα. Διέσχισε σχεδόν ολόκληρη τη λαϊκή, παίρνοντας παραμάζωμα τους πάγκους και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο νεαρός οδηγός απομακρύνθηκε από τον χώρο της λαϊκής αγοράς και έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Γαζίου και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα. Την προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Ηρακλείου σε συνεργασία με το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα. Η δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του 24χρονου συλληφθέντα για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αλλά και για φθορές.