5 δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις για να περάσεις μια βροχερή μέρα στο σπίτι

5 δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις για να περάσεις μια βροχερή μέρα στο σπίτι

Δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια στα κόκκινα! Ένα restart είναι πάντα αναζωογονητικό

Ήρθε το ΣΚ, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα κι εσύ είχες κάνει ένα σωρό σχέδια! Όμως ο καιρός από ότι φαίνεται δεν είναι και πολύ σύμφωνος με τα σχέδιά σου και σου το χαλάει πολύ άσχημα με ένα μουντό, βροχερό και γεμάτο υγρασία, διήμερο..

Πριν πέσεις στα πατώματα και ξενερώσεις, διάβασε αυτό το άρθρο και να είσαι σίγουρη ότι θα περάσεις το ΣΚ που ονειρευόσουν!

1. Γυμνάσου!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις μια τέτοια μουντή μέρα από το να κάνεις λίγη γυμναστική στο σπίτι!

Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές με προγράμματα home workout που μπορείς να ακολουθήσεις στο YouTube ή σε όποιο άλλο μέσο σου αρέσει!

Έτσι θα αρχίσεις τη μέρα με ένα boost ενέργειας που θα σε κινητοποιήσει να γεμίσεις τη μέρα με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες!

2. Κανόνισε ένα sleepover!

Θυμάσαι πόσο ωραία περνούσες ως έφηβη με τις φίλες σου όταν κανονίζατε τις κλασικές κοριτσομαζώξεις;

Τι καλύτερο από το να ξαναζήσεις ένα τέτοιο σκηνικό; Μπες Netflix, βρες το πιο χαζό θρίλερ που κυκλοφορεί, παράγγειλε το αγαπημένο σας junk food και λιώστε στον καναπέ με τις χοντρές και χουχουλιάρικες κουβέρτες σου!

Και μέχρι να έρθει η πίτσα με τέσσερα τυριά που παραγγείλατε, παίξτε λίγο online καζίνο και μετά στρωθείτε στην ταινία!

3. Ξεκίνα ένα βιβλίο

Πόσες μέρες μετά τη δουλειά έλεγες ότι θα ξεκινήσεις επιτέλους εκείνο το αστυνομικό θρίλερ που σου είχε πάρει η φίλη σου δώρο στη γιορτή σου και κατέληγες να κοιμάσαι από την πρώτη σελίδα;

Ιδού η ευκαιρία σου λοιπόν! ‘Εχεις άπειρο χρόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο να το διαβάσεις με την ησυχία σου και αν είσαι μεγάλος βιβλιοφάγος, να το τελειώσεις και μέσα σε δύο μέρες!

4. Ώρα για περιποίηση!

Έχει περάσει ένας μήνας, η δουλειά τρέχει στα κόκκινα και η ρίζα σου έχει φτάσει μέχρι τον ώμο! Πότε θα βρεις έστω και λίγο χρόνο να ξαναγίνεις λίγο άνθρωπος;

Ε να η ευκαιρία σου! Είναι η καταλληλότερη φάση για να κάνεις ένα “Beaute την Κυριακή”!
Βάψε τα μαλλιά σου, κάνε μάσκες περιποίησης προσώπου ή σώματος και μετά ένα χαλαρωτικό μπάνιο και να είσαι σίγουρη ότι θα ξεκινήσεις την εβδομάδα σου φουλ ανανεωμένη!

5. Κάνε μια ανασκόπηση

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, μας κάνουν πολλές φορές να ξεχνάμε τον δρόμο που περάσαμε μέχρι να φτάσουμε στο τωρινό μας σημείο.

Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να πάρεις λίγο χρόνο και να κοιτάξεις μέσα σου. Να δεις αυτά που έχεις καταφέρει και τι πέρασες για να φτάσεις εδώ που είσαι.

Έτσι θα εκτιμήσεις την προσπάθειά σου και θα αναγνωρίσεις πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην ήξερες καν ότι έχεις!

Εν κατακλείδι

Ο χρόνος είναι ένα ανεκτίμητο στοιχείο της ζωής μας που πολλές φορές το αποζητάμε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο.

Όταν λοιπόν τυχαίνει κάποιες μέρες να μην μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα εκτός σπιτιού, μπορείς απλά να εκμεταλλευτείς τον χρόνο που έχεις στα χέρια σου για να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου.

Δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια στα κόκκινα! Ένα restart είναι πάντα αναζωογονητικό!