Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όταν οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν πλάκα με την βιντεοσκόπηση προσωπικών στιγμών

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όταν οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν πλάκα με την βιντεοσκόπηση προσωπικών στιγμών

Το απόσπασμα εκπομπής του 2010 και η εξαφάνιση του βίντεο με τα σχόλια για ερωτικές στιγμές στο Big Brother

Την ώρα που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την δημοσιοποίηση βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικές του στιγμές με κοπέλες, εν αγνοία των τελευταίων, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα, αν οι συντελεστές της εκπομπής Ράδιο Άρβυλα γνώριζαν γι' αυτήν την δραστηριότητα του συνεργάτη τους.

Το ερώτημα αυτό γίνεται ακόμα πιο αμείλικτο, μετά την ανακάλυψη από χρήστες του Twitter ενός αποσπάσματος από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα από το μακρινό 2010, στο οποίο οι συντελεστές της εκπομπής φέρονται να αφήνουν υπονοούμενα προς τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, σε σχέση με το θέμα της μαγνητοσκόπησης ροζ βίντεο. Το απόσπασμα χρονολογείται από τις 25 Μαρτίου του 2010 και οι Ράδιο Αρβύλα σε αυτό αποφασίζουν να ασχοληθούν με το θέμα της βιντεοσκόπησης ερωτικών σκηνών, αλλά και τη δημοσιοποίηση τους.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, οι Ράδιο Αρβύλα ακούγονται να κάνουν πλάκα και χοντροκομμένα αστεία με το θέμα, ενώ η κάμερα «πιάνει» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, όπως αναφέρεται στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel, να είναι αμήχανος και να δαγκώνεται. «Αυτή η υπόθεση της βιντεοσκόπησης των ερωτικών σκηνών έχει πολλή πλάκα. Και είναι και δύσκολη… Συνωμοτεί το σύμπαν… Θα σας πω μετά…» ακούγεται να λέει κάποια στιγμή ο Αντώνης Κανάκης, ενώ ο Γιάννης Σερβετάς σχολίασε πως: «Αν χρειαστεί βοήθεια, κάποιο χέρι, υπάρχει πάντα ο φίλος εδώ».

Να σημειωθεί, πως το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι πριν 11 χρόνια, ενώ η πρώτη γυναίκα η οποία κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ανέφερε πως τον γνώρισε πριν 5 χρόνια.

Το «εξαφανισμένο» βίντεο

Εντύπωση όμως προκαλεί και η «εξαφάνιση» από το YouTube και την ιστοσελίδα των Ράδιο Αρβύλα το απόσπασμα σχετικά με την διαρροή βίντεο ερωτικού περιεχομένου από το Big Brother. Συγκεκριμένα, οι Ράδιο Αρβύλα πριν από έναν μήνα είχαν ασχοληθεί και σχολιάσει τη διαρροή των ερωτικών σκηνών ζευγαριού του Big Brother στο διαδίκτυο.

«Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ της παραγωγής και παρακολουθούν δυο ανθρώπους να κάνουν σεξ και γελάνε εις βάρους τους, αλλά το διαρρέουν και στο διαδίκτυο» σχολίασε τότε ο Αντώνης Κανάκης. Το απόσπασμα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star Channel, υπάρχει μόνο στο Twitter και πουθενά αλλού.