Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν τρία χρόνια», είπε στον ανακριτή

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν τρία χρόνια», είπε στον ανακριτή

Άγνοια δήλωσε ο παρουσιαστής για το πώς τα συγκεκριμένα βίντεο συνεχίζουν να παίζουν στο διαδίκτυο

Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από τον εισαγγελέα. Οι κατηγορίες αφορούν την ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν την σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων κατ’ εξακολούθηση με σκοπό βλάβης άλλου.

Στη δημοσιότηταν έχει έρθει η πρώτη φωτογραφία του από την Ασφάλεια, ενώ κι άλλα βίντεο από διαφορετικές περιπτώσεις βγαίνουν στο προσκήνιο.

«Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα νομικό άλμα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος του» ανέφερε στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιώτοπουλου, κ. Δακούρας και πρόσθεσε πως: «έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει».

Τι ισχυρίστηκε στον ανακριτή

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος περιορίστηκε να πει στον ανακριτή ότι πράγματα «ανέβασε» τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο αλλά στο παρελθόν και δεν γνωρίζει πώς συνεχίζουν να υπάρχουν δημοσιευμένα.

«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος» φέρεται να υποστήριξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στον ανακριτή.

Ο παρουσιαστής ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα και θα παραμείνει κρατούμενος στην Ασφάλεια της Θεσσαλονίκης.