«Σπάει» την σιωπή του ο 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του

«Σπάει» την σιωπή του ο 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του

Απίστευτες λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που ζούσε το θύμα και η οικογένεια του

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχθηκε επίθεση από την πρώην σύντροφό του, η οποία τον πυροβόλησε μπροστά στην κόρη τους. Όπως είπε, ο ίδιος και η οικογένεια του, ζούσαν έναν εφιάλτη για πολλά χρόνια.

«Τις πρώτες μέρες και τις πρώτες ώρες μου ερχόντουσαν στο μυαλό τα πραγματικά περιστατικά σαν να τα έβλεπα σε βίντεο, απ’ την αρχή. Προσπαθούσα να δω τι μπορώ να κάνω, τι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα, πώς να αντιμετωπίζω την κατάσταση. Ήταν μια κατάσταση δύσκολη. Ευτυχώς όμως και οι γιατροί και η οικογένειά μου μου συμπαραστάθηκε και με βοήθησε πολύ. Μου φέρνανε τα μηνύματα των φίλων, των συγγενών. Όλα αυτά με βοήθησαν πάρα πολύ. Μου ανέβασαν το ηθικό και βεβαίως η ανακούφιση ότι η δράστις ήταν προφυλακισμένη και δεν μπορούσε να μας κάνει, εμένα ή της οικογένειάς μου άλλο κακό» είπε.

Και συνέχισε: «Περιμέναμε ότι κάτι θα γίνει. Ήδη είχε βιαιοπραγήσει αρκετές φορές και εναντίον μου και εναντίον της συζύγου μου. Παρότι ζητήσαμε προστασία δεν μας δόθηκε όπως θα’ πρεπε. […] Το περίστροφο το είχε δείξει στο παιδί εδώ και χρόνια. Και κάποια στιγμή του είχε πει, με αυτό θα σκοτώσω τον πατέρα σου. […] Το παιδί κατά κάποιο τρόπο είχε λίγο συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις. Βέβαια ήταν ένα σοκ, το έχει ξεπεράσει. Γενικά το αντιμετώπισε με ωριμότητα και τώρα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Με τη μητέρα της από παλιά δεν ήθελε να μείνει, αντιδρούσε κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή μαζί της.»

Παρακαλούμε περιμένετε ...