Δήμητρα Αλεξανδράκη: Απειλεί να πάει στον εισαγγελέα για το bullying στον αδελφό της

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Απειλεί να πάει στον εισαγγελέα για το bullying στον αδελφό της

«Αφού δεν σας άρεσε ο όμορφος τρόπος προσέγγισης μου, υπάρχει και άλλος τρόπος» αναφέρει σε ανάρτησή της

Μετά την καταγγελία που έκανε δημόσια η Δήμητρα Αλεξανδράκη, για το bullying που δέχεται ο ετεροθαλής αδελφός της δέχεται στο σχολείο που πηγαίνει στην Κρήτη, αλλά και τις απειλές που δέχθηκε η μητέρα της μετά από αυτή, το μοντέλο επανήλθε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μέσω μιας σειρά stories υποστηρίζει, πως οι απειλές κατά της μητέρας της συνεχίζονται και πως η κατάσταση στο σχολείο συνεχίζει να είναι ανυπόφορη. «Υπάρχουν άτομα που είχαν ζητήσει συγγνώμη τον Σεπτέμβρη, γονείς από εκεί έχουν γυρίσει εναντίον μου, επειδή ανέφερα το γεγονός δημόσια. Εγώ ήμουν αυτή, που είπα εχθές σε όλα τα κανάλια που με κάλεσαν μετά το τέλος της εκπομπής, να μη συνεχιστεί η αναπαραγωγή για το καλό των παιδιών να υπάρξει ησυχία για να δούμε πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες και ανάλογα θα πράξουμε σαν οικογένεια, αλλά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χωρίς να τους αναφέρω ονομαστικά, ούτε το σχολείο ανέφερα, ούτε την περιοχή, πηγαίνουν αυτή τη στιγμή και εκφοβίζουν τη μητέρα μου! Χωρίς καν να έχω υποδείξει κάποιον» έγραψε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο άφησε να εννοηθεί, πως θα κινηθεί νομικά. «Δεν θέλαμε να κινηθούμε νομικά εξ αρχής, θέλαμε απλά να σταματήσουν με όμορφο και ήρεμο τρόπο όλη τη παρενόχληση που γίνεται στο παιδί, για αυτό το λόγο δεν με αφήνει να κινηθώ ακόμα νομικά η μητέρα μου. Έχουμε βάλει τις τελευταίες ημέρες λόγω της κατάστασης μία γυναίκα να τον πηγαίνει και να τον παίρνει από το σχολείο, γιατί αν μείνει στη στάση του λεωφορείου περιμένοντας το πούλμαν με αυτά τα παιδιά δημιουργούνται καταστάσεις, φοβόταν και δεν περίμενε και έφευγε. Σήμερα μας είπε επί λέξει η γυναίκα αυτή, ότι μόλις τον άφησε στο σχολείο το παιδί ήταν τρομοκρατημένο, να νιώθει ανασφάλεια με τα παιδιά γύρω του! Να φοβόμαστε να στείλουμε το παιδί μας σχολείο μήπως και δεν ξανά γυρίσει» έγραψε στην συνέχεια.

Συνεχίζοντας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγραψε: «Συμμορφωθείτε, διότι ότι στοιχεία έχω γραπτά, ηχητικά, βίντεο μαζί και άλλες πλέον μαρτυρίες ανθρώπων που δεν τολμούσαν να μιλήσουν μέχρι εχθές, θα τα προσκομίσω όλα στον εισαγγελέα. Το ζήτησα ευγενικά και έκανα και σχετικό βίντεο post 15 λεπτών στις 23/09/21 για μία καλή σχολική χρονιά. Αφού δεν σας άρεσε ο όμορφος τρόπος προσέγγισης μου, υπάρχει και άλλος τρόπος».