Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Φοβήθηκα ότι έμεινα έγκυος γιατί δεν θέλω να κάνω παιδιά»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Φοβήθηκα ότι έμεινα έγκυος γιατί δεν θέλω να κάνω παιδιά»

«Όταν καταλάβαμε ότι ήταν ορμονικό πρόβλημα, ανακουφίστηκα»

Με αφορμή το ξέσπασμα που έκανε πρόσφατα στα social media η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στη Μυρσίνη Κοντού. Παράλληλα εξήγησε τι έγινε για το βίντεο που είχε δημοσιεύσει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Δεν γεννήθηκα επιχειρηματίας, δούλεψα πολύ στη ζωή μου. Το τι έχω κάνει, το ξέρω καλά εγώ, το ξέρει η οικογένειά μου και οι άνθρωποι που με περιτριγυρίζουν. Δούλευα από 13 χρονών, μοίραζα φυλλάδια στο δρόμο. Έχω δουλέψει σε καφετέριες, σε πλυντήριο αυτοκινήτων, σε βενζινάδικα, ως καθαρίστρια και έχω κάνει πάρα πολλά» δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ορμονικό πρόβλημα που αντιμετώπισε:

«Φοβήθηκα όταν αντιλήφθηκα ότι μάλλον είμαι έγκυος και επειδή έχω δηλώσει ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, δεν μου βγαίνει αυτό το μητρικό ένστικτο, τρόμαξα πάρα πολύ. Όταν καταλάβαμε ότι δεν είμαι έγκυος και ήταν ορμονικό πρόβλημα, ανακουφίστηκα. Διάβασα πάρα πολλές πάλι ανοησίες στο διαδίκτυο που γράφανε: Κρίμα την καημένη το έχασε. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, σταματήστε να οργιάζει η φαντασία σας».