Λαμία: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε από κορονοϊό

Λαμία: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της 14χρονης που πέθανε από κορονοϊό

Οι συμμαθητές της μετέφεραν στην εκκλησία το θρανίο της με τα μηνύματα αγάπης τους

Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα στην κηδεία της 14χρονης κοπέλας που πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού στη Λαμία. Η θλίψη ήταν τεράστια και είναι ενδεικτικό ότι στην εκκλησία μεταφέρθηκε το θρανίο, πάνω στο οποίο οι συμμαθητές της άτυχης κοπέλας, είχαν γράψει συγκινητικά μηνύματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

Φίλοι και συγγενείς της 14χρονης την αποχαιρέτησαν στον ναό του Αγίου Αθανασίου στα Γαλαναίικα της Λαμίας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα τόσο νεαρό κορίτσι έφυγε τόσο άδικα και σύντομα. Οι γονείς της και οι συμμαθητές της είπαν το τελευταίο αντίο κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα.

Τραγική φιγούρα η γιαγιά της 14χρονης που είχε αγκαλιάσει το αυτοκίνητο που μετέφερε τη σορό της και δεν το άφηνε να φύγει.

«Υπέστη και δεύτερο επεισόδιο καρδιακής ανακοπής»

«Το κορίτσι παρέμεινε σπίτι του για μια εβδομάδα, θετικό στον ιό, με ήπια νόσηση. Από την Παρασκευή εμφάνισε ενοχλήσεις στο στήθος, οι οποίες επιδεινώθηκαν το Σάββατο κι έτσι οι γονείς το μετέφεραν στο νοσοκομείο» ο πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, κ. Γεωργίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε: «Εκεί έγινε πλήρης έλεγχος και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπάρχει μια εικόνα ισχαιμίας του μυοκαρδίου, στην προσπάθεια που γινόταν για να σταθεροποιηθεί υπέστη καρδιακή ανακοπή, διασωληνώθηκε και έκανε δεύτερο επεισόδιο καρδιακής ανακοπής και οι γιατροί δεν μπορούσαν να το επαναφέρουν».