Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 49χρονος που κατακρεούργησε τη σύζυγό του

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 49χρονος που κατακρεούργησε τη σύζυγό του

Υποβλήθηκε μετά τη σύλληψή του σε ψυχιατρική εξέταση, από την οποία όμως δεν προέκυψε να έχει το ακαταλόγιστο

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον 6ο Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 49χρονος που κατηγορείται ότι κατέσφαξε με κυνηγετικό μαχαίρι τη 48χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία, ομολογώντας τη στυγερή του πράξη.

Κατά την ολιγόλεπτη απολογία του φέρεται να επανέλαβε όσα είχε πει προανακριτικά, ότι δηλαδή πίστευε πως η σύζυγός του τον απατούσε. Ωστόσο, ο ίδιος πρόσθεσε πως εκείνη την ώρα δεν ήξερε τι έκανε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 49χρονος, λόγω και του ιστορικού νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές, υποβλήθηκε μετά τη σύλληψή του σε ψυχιατρική εξέταση, από την οποία όμως δεν προέκυψε να έχει το ακαταλόγιστο.

Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 23 μαχαιριές σε θώρακα, κοιλιακή χώρα και άκρα, ενώ φαίνεται πως πάλεψε για τη ζωή της καθώς εντοπίστηκαν αμυντικά τραύματα στα χέρια της.

Τη δολοφονία είχε αποκαλύψει ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία, όταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής μετέβη στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπου παραδόθηκε. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του στην Πολίχνη, όπου εντόπισαν τη νεκρή γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος, στην κρεβατοκάμαρα.