Συγκλονίζει η μητέρα της 16χρονης που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριές της στου Ζωγράφου

Συγκλονίζει η μητέρα της 16χρονης που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριές της στου Ζωγράφου

Της επιτέθηκαν έξω από τις τουαλέτες του σχολείου τους

Καταγγελία για ξυλοδραμό έκανε μαθήτρια της Β' λυκείου σε σχολείο του Ζωγράφου. Η μητέρα του κοριτσιού κάνει λόγο για απρόκλητη επίθεση, αν και η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι η μαθήτρια ξεκίνησε τον καβγά.  Η 16χρονη κατέθεσε στην αστυνομία ότι μία συμμαθήτρια της μαζί με άλλες κοπέλες, της επιτέθηκαν έξω από τις τουαλέτες του σχολείου τους στου Ζωγράφου με κλωτσιές και γροθιές.

«Της πετάξανε ένα καφέ, γλίστρησε, έπεσε, σηκώθηκε. Μετά αρχίσανε και την χτυπάγανε όλες μαζί στο σώμα δηλαδή οπουδήποτε. Με κλωτσιές και με μπουνιές στο κεφάλι. Έφυγε το παιδί, είχε σπασμένα γυαλιά, δεν έβλεπε, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε η μητέρα της 16χρονης στο MEGA.

Για μια πραγματικά ασήμαντη αφορμή οι δύο συμμαθήτριες λογομάχησαν αρχικά μέσα στην αίθουσα του σχολείου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τα δύο κορίτσια διαφώνησαν για μια θέση στη τάξη.

Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή δίνουν άλλοι μαθητές του Λυκείου. Όπως υποστηρίζουν η 16χρονη επιτέθηκε πρώτη στις συμμαθήτριες της και τράβηξε με τόση δύναμη τα μαλλιά μιας κοπέλας που της έβγαλε τούφα.

«Της έβγαλε τούφα, γιατί όπως σας είπα προσπαθούσε να αμυνθεί γιατί τη χτυπάγανε οι άλλες και έπρεπε κάτι να κάνει για να σταματήσουν να τη χτυπάνε» υποστήριξε η μητέρα της 16χρονης.

Μετά την επίθεση, η 16χρονη έφυγε αμέσως από το σχολείο, ενώ χρειάστηκε και νοσηλεία. Η μαθήτρια δεν έχει επιστρέψει στο σχολείο ακόμα καθώς ο γιατρός της έχει γράψει 30 ημέρες αναρρωτική.

Μάλιστα, η μητέρα της ανέφερε ότι φοβάται να επιστρέψει στο σχολείο και σκέφτεται το ενδεχόμενο μετεγγραφής.

Οι γονείς της 16χρονης σκοπεύουν να κάνουν μήνυση στην συμμαθήτρια της κόρης τους.