Δάντης για #MeToo: Θα ακούσουμε πολλά και θα δούμε πολλά και στο χώρο του τραγουδιού

Δάντης για #MeToo: Θα ακούσουμε πολλά και θα δούμε πολλά και στο χώρο του τραγουδιού

Ο συνθέτης και ερμηνευτής μίλησε για συμπεριφορές στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης

Για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και σε όσα συμβαίνουν και στη μουσική βιομηχανία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο συνθέτης και τραγουδιστής Χρήστος Δάντης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend» είπε για το ελληνικό κίνημα #MeToo: «Θα ακούσουμε πάρα πολλά και πιστεύω θα δούμε και πάρα πολλά. Πολλές φορές, δεν τις παίρνεις χαμπάρι αυτές τις συμπεριφορές. Ο συνάδελφος, ας πούμε, σου συμπεριφέρεται άψογα και από πίσω υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα ανθρώπων, που κατευθύνεται είτε από τον ίδιο, είτε αυτόβουλα και σου σκάβει το λάκκο».

Ο Χρήστος Δάντης πήρε και το μέρος της πρώην συντρόφου του Λίτσας Γιαγκούση στην αντιπαράθεση με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, μετά τις καταγγελίες της, ότι την υποβάθμισε επαγγελματικά. Όπως είπε, όταν σε ένα πρόγραμμα από 40 λεπτά παρουσίας στην πίστα που έχει συμφωνηθεί, μειώνεται στα 10 λεπτά, φυσικά και έχει δίκιο να διαμαρτύρεται, είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν έχει αισθανθεί ποτέ ο ίδιος έπαρση, λόγω της φήμης του ή έχει πράξει ποτέ αντιεπαγγελματικά, δήλωσε: «Αισθάνθηκα κάποια στιγμή έπαρση, αλλά πότε δεν συμπεριφέρθηκα χωρίς σεβασμό σε συναδέλφους».