Βόλος: Η οργή της μητέρας του 39χρονου που δολοφόνησε δύο γυναίκες – «Τον έχω ξεγράψει»

Βόλος: Η οργή της μητέρας του 39χρονου που δολοφόνησε δύο γυναίκες – «Τον έχω ξεγράψει»

Ο δικηγόρος του οποίου σκότωσε την μητέρα θα τον υπερασπιζόταν σήμερα για υπόθεση εμπρησμού

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο από τον ασύλληπτο κυνισμό με τον οποίο δρούσε για περισσότερο από μια δεκαετία ο 39χρονος δολοφόνος δύο γυναικών στον Βόλο.

Κορόιδευε τον δικηγόρο του, τον άνθρωπο που τον γνώριζε από παιδί και είχε αναλάβει την υπεράσπιση του σε όλα τα μπλεξίματα του με το νόμο. Τη μητέρα του οποίου είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ με 20 μαχαιριές.

Μάλιστα ο Γιάννης Μηλίνης σήμερα θα τον υπερασπιζόταν για ακόμα μια φορά στα δικαστήρια της Λάρισας σε υπόθεση που είχε με κατηγορία εμπρησμού όπως αναφέρει το Mega.

Τα αδέρφια του δικηγόρου μετά τις φρικτές αποκαλύψεις ξεσπούν. Ο αδελφός τους πλέον, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη φρικτή αλήθεια. Ότι ο 39χρονος εκτός από δολοφόνος της νονάς του, είναι και ο δολοφόνος της μητέρας του.

Το θέαμα που αντίκρυσε τότε όταν άνοιξε την πόρτα δε θα το ξεχάσει ποτέ. Η 69χρονη γυναίκα που είχε να δώσει σημεία ζωής για δύο ημέρες ήταν πεσμένη μπρούμυτα στο σαλόνι μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το ξέσπασμα της μάνας

Η οργή ξεχειλίζει για τη μητέρα του 39χρονου, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η μητέρα του, μιλώντας αποκλειστικά στο Live News του MEGA καθιστά σαφές ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

«Όπως τα έκανε να τα λουστεί. Δεν θέλω να με ρωτήσετε τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει. Τον έχω ξεγράψει», είπε η μητέρα του 39χρονου.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στον Βόλο, σταματούν στα περίπτερα για να διαβάσουν τα πρωτοσέλιδα του τοπικού τύπου. Προσπαθουν να συνειδητοποιήσουν την ασύλληπτη τροπή, που πηρε η υπόθεση θρίλερ.

Οι γείτονες του 39χρονου είναι σοκαρισμένοι, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι κρύβεται πίσω από τις δύο στυγερές δολοφονίες.

Το ένοχο παρελθόν

Στην πραγματικότητα, ο 39χρονος ήταν εντελώς διαφορετικός απ’ ότι φαινόταν. Μ’ ένα παρελθόν γεμάτο παραβατικές συμπεριφορές που τον είχαν οδηγήσει ουκ ολίγες φορές στα δικαστήρια κι άλλες τόσες που εκκρεμούν για το μέλλον. Μπλεγμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών, παράνομου τζόγου, ακόμη και εμπρησμού.

Οι δυο δολοφονίες όμως που αποδείχθηκε ότι διέπραξε αλλά και η θρασύτατη, κυνική συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια, συνθέτουν το προφίλ ενός αδίστακτου εγκληματία, που έφθασε στο σημείο να ζητήσει από τον γιο του ενός από τα θύματα του να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές ερευνούν τον 39χρονο για άλλες τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες ηλικιωμένων.