Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ηχητικό λίγο πριν πεθάνει – «Είμαι θύμα σπείρας»

Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ηχητικό λίγο πριν πεθάνει – «Είμαι θύμα σπείρας»

Σε ποιους αναφέρεται

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ηχητικό ντοκουμέντο με  τον Άκη Τσοχατζόπουλο να μιλάει και να καταγγέλλει όσους τον εκμεταλλεύτηκαν ενώ ακούγεται να ζητάει συγγνώμη από τη γυναίκα του, Βίκυ Σταμάτη. Το ηχητικό δημοσίευσε η εκπομπή Πρωινό.

«Ναι, είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα 2020 συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα της δράσης μιας σπείρας, με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς που περιλαμβάνονται, τόσο η ξαδέλφη μου η Νίκη και μια σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος απ’ το γραφείο μου. Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιάστηκα μετά τη δράση όσων είχαν κάνει απέναντί μου», σημειώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη, έντονα από την γυναίκα μου διότι δεν κατάφερα 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το bullying και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου», καταλήγει.

1
σχόλιο
  1. avatar Ντοκουμέντο

    Με κάποιες αποκαλύψεις

Παρακαλούμε περιμένετε ...