Χρήστος Κυριαζής: «Λύγισε» η Βάνα Μπάρμπα για τον θάνατο του

Χρήστος Κυριαζής: «Λύγισε» η Βάνα Μπάρμπα για τον θάνατο του

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή που τον γνώρισα»

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή. Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Το δικό της «αντίο» είπε και η Βάνα Μπάρμπα η οποία μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Χρήστος είχε απομονωθεί τα τελευταία χρόνια. Είχε δίπλα του μια κυρία σπουδαία, στυλοβάτη στη ζωή του. Την Σοφία που φρόντιζε τα πάντα και νομίζω πως αυτή η γυναίκα χρειάζεται στήριξη αυτή τη στιγμή γιατί είχε αναλάβει όλη του την ζωή».

Τα θερμά συλλυπητήρια αξίζουν σε αυτή την γυναίκα, την Σοφία. Για μένα προσωπικά είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά. Ήταν ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μια μεγάλη προσωπικότητα ο Χρήστος Κυριαζής. Ένα λαμπερό μυαλό, ένας μεγάλος συνθέτης και σπουδαίος άνθρωπος» πρόσθεσε με σπαραγμό η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Αυτή η εποχή όμως καμιά φορά τους ανθρώπους αυτούς τους εξοβελίζει, τους βγάζει έξω και κρατάει ανθρώπους υποδεέστερους και πιο δεύτερους και τρίτους.

Είμαι πάρα πολύ τυχερή που τον γνώρισα».