Έγκλημα στο Βόλο: Τι λένε οι γονείς του 39χρονου που φέρεται να κατέσφαξε τη νονά του

Έγκλημα στο Βόλο: Τι λένε οι γονείς του 39χρονου που φέρεται να κατέσφαξε τη νονά του

Σοκαρισμένη η οικογένειά του προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έγινε

Σοκαρισμένοι είναι και οι γονείς του 39χρονου, που φέρεται να δολοφόνησε με 42 μαχαιριές την νονά του στο Βόλο, αδυνατώντας να πιστέψουν, ότι ο γιός τους είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Ο πατέρας του 39χρονου μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και έδειξε να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει, τι έχει συμβεί. «Δεν είχε κανένα πρόβλημα και δεν έμενε εδώ πέρα. Δούλευε ως ντελίβερι το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Εγώ είχα να τον δω μία εβδομάδα. Ήταν οικογενειάρχης…» είπε αρχικά. Σε ερώτηση αν είχε σχέσεις με τη νονά του, ο πατέρας του είπε: «Μπορεί να είχε σχέσεις… Που και που έλεγε».

Συγκλονισμένη είναι και η μητέρα του 39χρονου από την είδηση, ότι ο γιος της φέρεται να διέπραξε το έγκλημα. «Δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο ίδιος του ο εαυτός. Δεν ήταν το παιδί μου, δεν είναι το παιδί μου αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι ο γιος της δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και αν έγινε από τα χέρια του το έγκλημα, το έκανε για τα χρήματα. Στην ερώτηση αν του χρωστούσαν χρήματα ή τα χρειάζονταν, η μητέρα του είχε άγνοια. «Δεν ξέρω, δεν είχα σχέσεις με τον γιο μου τον τελευταίο καιρό» είπε.

Η αδερφή του θύματος ανέφερε, ότι ο φερόμενος ως δράστης την είχε ρωτήσει για την εξαφάνισή και αν είχαν κάποιο νέο. «Ναι ήρθε για λίγο και έφυγε. Με μια φίλη της αδερφής μου είχε συνεννοηθεί. Εχω τον είδα μόνο για πέντε λεπτά που έφευγε. Η αδερφή μου δεν φοβόταν» είπε. Για να γίνει μάλιστα πιο πειστικός ρωτούσε και τους γείτονες αν είδαν την άτυχη γυναίκα.