Τάσος Ξιαρχό: Διέγραψε αναρτήσεις του στο Instagram – Τι έγραψε

Τάσος Ξιαρχό: Διέγραψε αναρτήσεις του στο Instagram – Τι έγραψε

Ο χορογράφος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας ότι κάνει μια... νέα αρχή

Στο σπίτι του βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, μετά τον σάλο που προκάλεσε με την ανάρτησή του για τα κιλά μιας κοπέλας.

Ο χορογράφος, αν και διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του -πλην τριών- από το Instagram, ανέβασε ένα story από το σπίτι του, στο οποίο λέει, ότι θέλει «να πάρει λίγο τον χρόνο του, για να μπορέσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα». «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Είμαι καλύτερα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά “γιατί” και αρκετά ερωτήματα στο μυαλό σας αλλά θα ήθελα προς το παρόν να πάρω αυτό τον χρόνο για να ηρεμήσω και να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου. Μόνο τότε θα μπορέσω να μιλήσω με πιο καθαρό μυαλό για όσα συνέβησαν. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση» γράφει ο Τάσος Ξιαρχό.

Τάσος Ξιαρχό: Τα πρώτα λόγια μετά το εξιτήριο

Ο χορογράφος διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του στο Instagram και μίλησε γι’ αυτή του την απόφαση στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα. «Θεώρησα ότι είναι ωραία αρχή για να μηδενίσω το προφίλ μου. Έχω μόνο την τελευταία φωτογραφία που είναι μια ωραία ανάρτηση και ένα ωραίο τραγούδι και επειδή είχα κάποια posts με κάποιους ανθρώπους που με είχαν κατηγορήσει και είπαν πράγματα για εμένα, είπα να τα σβήσω όλα και να ξεκινήσω κάτι από την αρχή. Να μη μου θυμίζει το παρελθόν. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Ήταν της στιγμής» εξήγησε.

Ερωτηθείς αν αισθάνθηκε ότι τον πρόδωσαν κάποιοι από τους φίλους του, ο Τάσος Ξιαρχό είπε: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Ήθελα εγώ να τα σβήσω για να νιώθω ανακουφισμένος». «Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να μπορέσω να έχω κι εγώ το μυαλό μου καθαρό και να πορευτώ από αύριο και να διορθώσω τα λάθη μου και να δω τι είναι σωστό και τι όχι» συνέχισε ο χορογράφος.