Τάσος Ξιαρχό: Εξακολουθεί να αγνοείται – Έδωσε σημεία ζωής στο Tik Tok

Τάσος Ξιαρχό: Εξακολουθεί να αγνοείται – Έδωσε σημεία ζωής στο Tik Tok

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια», έγραψε μεταξύ άλλων ο χορογράφος

Μπορεί να συνεχίζει να αγνοείται, όμως τουλάχιστον έδωσε σημεία ζωής ο Τάσος Ξιαρχό. Ο χορογράφος ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok και το κατέβασε αμέσως. Το καλό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως παραμένει ζωντανός, αν και όπως ισχυρίστηκε επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε στο Tik Tok.

Νωρίτερα μια φίλη του είχε ενημερώσει την αστυνομία ότι ο χορογράφος ήθελε να αυτοκτονήσει, έπειτα από την κατακραυγή που δέχθηκε για βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instagram και στην ουσία χλεύαζε μια κοπέλα με παραπανίσια κιλά, που διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί μαζί του.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε το αυτοκίνητό του, όμως ο Ξιαρκό δεν ήταν μέσα, καθώς το είχε εγκαταλείψει και είχε φύγει με τα πόδια και κανείς δεν ήξερε που βρίσκεται.