Νέα Ερυθραία: Οι αναρτήσεις του 40χρονου «σαμουράι» προκαλούν ανατριχίλα

Νέα Ερυθραία: Οι αναρτήσεις του 40χρονου «σαμουράι» προκαλούν ανατριχίλα

Η μητέρα του τραυματία μίλησε με τη μητέρα του δράστη

Με δύο κακουργήματα είναι αντιμέτωπος ο 40χρονος «σαμουράι», που άνοιξε πυρ εναντίον δύο ανδρών στη Νέα Ερυθραία με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 43χρονος αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο καθημερινά, στα οποία επιδείκνυε όπλα, ξίφη, αστέρια νίντζα αλλά και ναρκωτικά. Είναι χαρακτηριστικό πως ο δράστης διατηρούσε δύο προφίλ στο Facebook, εκ των οποίων το ένα είχε ψευδώνυμο. 

Η μητέρα του τραυματία εργάτη, μόλις το παιδί της βγήκε από το χειρουργείο και ενημερώθηκε πως όλα θα πάνε καλά πήγε να δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Εκεί ήταν και η μητέρα του δράστη: «Όταν την βρήκα στην αστυνομία μου είπε ότι εκείνη την ώρα ήταν στο μπάνιο και είχε το αερόθερμο και δεν άκουγε τίποτα, διότι οι κραυγές των παιδιών και οι πυροβολισμοί ήταν τόσο έντονοι. ‘Πώς άφησες το παιδί σου να γίνει δολοφόνος; Είχα εμπιστοσύνη σε σένα’ της είπα;» δήλωσε η μητέρα του τραυματία στο Star.

«Βλέπαμε το άτομο αυτό που λάμπανε τα μάτια του περίεργα και ζούσαμε για χρόνια με μία τρομοκρατία. Τρέμαμε. Εγώ στην ταράτσα του σπιτιού μου που βλέπει στη δική του δεν έβγαινα ποτέ ούτε για να απλώσω ρούχα, ούτε τίποτα. Υπήρχε μία φοβία και όπως συζητήσαμε έτσι όλοι εδώ είχαν τα ίδια απέναντι, η κυρία εκεί, από την άλλη πλευρά. Είχαμε μια διαίσθηση ότι τα πράγματα δεν προχωράνε καλά, αλλά για δολοφονία δεν μπορούσαμε να υποψιαστούμε» δηλώνει στο Star η μητέρα του τραυματία.

Η μητέρα του δράστη υποστήριξε πως ο γιος της έπαιρνε όλα τα φάρμακά του και πως «ήταν καλά».