Επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη ήταν μέσα στην τρελή χαρά αμέσως μετά» λέει ξάδελφός της κατηγορούμενης

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Έφη ήταν μέσα στην τρελή χαρά αμέσως μετά» λέει ξάδελφός της κατηγορούμενης

Ο συγγενής της την χαρακτηρίζει «ικανή για όλα» και πιστεύει ότι «μπορεί να μην έχει μετανιώσει κιόλας»

Σοκ προκαλούν όσα λέει ξάδελφος της 36χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, για την συμπεριφορά της πριν και μετά την επίθεση.

«Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Γιατί την έβλεπες καθημερινά, ήταν μέσα στην τρελή χαρά, κανονική δηλαδή, όπως ήταν. Πολύ ψύχραιμη… Με το που έμαθα ότι έχει γίνει αυτό το περιστατικό, αυτό έλεγα, πόσο ίδια ήταν. Δεν είχε αλλάξει καθόλου», ανέφερε μιλώντας στο Mega για τον ψυχισμό της 36χρονης την περίοδο μετά την επίθεση στην Ιωάννα.

«Δεν το πίστευα, ότι θα ήταν τόσο σκληρή. Δηλαδή και στις καταθέσεις και σε αυτά που δε ζήταγε συγγνώμη, μου έκανε τρομερή εντύπωση και νομίζω, ότι μπορεί να μην έχει μετανιώσει κιόλας», συμπληρώνει και την χαρακτηρίζει πρόσωπο ικανό για όλα. «Ικανή για όλα ήταν. Πήγε έριξε το βιτριόλι στην άλλη την κοπέλα. Για όλα ήταν ικανή. Δεν μπορώ να την ψυχολογήσω» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τους γονείς της, δηλώνει: «Οι γονείς της τι να πούνε; Έχουν πάθει σοκ οι άνθρωποι. Ντρέπονται να βγουν από το σπίτι τους. Ο αδελφός της έχει πάθει κατάθλιψη. Έχει κλειστεί στον εαυτό του. Δε μιλάει. Έχει πάθει σοκ».

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει πλέον η Έφη την υπόθεση; «Στην αρχή δεν είχε πάρει χαμπάρι, τι είχε γίνει, γιατί ήταν πολύ κάθετη. Ότι το έκανα ξέρω γω. Τώρα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί, την ποινή που θα ακούσει, την κατακραυγή του κόσμου», καταλήγει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...