Επίθεση με βιτριόλι: Το ντοκιμαντέρ που έδωσε την ιδέα στην Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι: Το ντοκιμαντέρ που έδωσε την ιδέα στην Έφη Κακαράντζουλα

Ανάλογο περιστατικό έχει προβληθεί στη σειρά ντοκιμαντέρ Real Stories

Κατά την απολογία της η δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, Έφη Κακαράντζουλα, αποκάλυψε στην απολογία της στο δικαστήριο ότι την ιδέα για να κάνει αυτή την απεχθή και δολοφονική ενέργεια κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου την πήρε από μια εκπομπή που είδε στην τηλεόραση,

Σύμφωνα με το LiveNews του MEGA η 36χρονη κατηγορούμενη πήρε την ιδέα από την ιστορία της Ναόμι Όνι που δέχθηκε επίθεση το 2012 στη Βρετανία ενώ γυρνούσε από τη δουλειά της.

«Θέλω να καταλάβουν τον πόνο που έχω υποστεί εγώ και η οικογένειά μου. Ελπίζω να μην το κάνουν σε κανέναν άλλον», δήλωσε η Ναόμι.

Το περιγράγει στη σειρά ντοκιμαντέρ Real Stories

«Κάτι κέντρισε την προσοχή μου. Κοίταξα δίπλα μου. Θυμάμαι οτι έβλεπα κάτι μαύρο και το πρόσωπο κάποιου να είναι καλυμμένο. Θυμάμαι ότι αμέσως άρχισα να ουρλιάζω», υπογράμμισε επίσης η Ναόμι.

Η Ναόμι δεν μπορούσε να φανταστεί ποιός θα μπορούσε να της είχε κάνει κάτι τέτοιο.

Όπως και στην περίπτωση της 36χρονης κατηγορούμενης όμως που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα δράστης ήταν μια γυναίκα και γνωστή του θύματος.

Η Ναόμι είχε δεχθεί επίθεση από μια παιδική της φίλη γιατί την ζήλευε. Η Ναόμι Όνι λέει ότι όταν είδε το τραυματισμένο πρόσωπό της στον καθρέφτη ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Αιτία ότι την θεωρούσε πιο όμορφη από εκείνη. «Δεν ήξερα ότι αισθανόταν έτσι», δήλωσε η ίδια.

Αμφότερες οι δράστριες παρακολουθούσαν τα θύματά τους

Την Μαίρη την πρόδωσε η τσάντα της καθώς κρατούσε την ίδια τσάντα και στην επίθεση και την ημέρα που ανακρίθηκε αλλά και κάποια στοιχεία από το κινητό της.

Ήμουν τρομοκρατημένη για το γεγονός οτι νόμιζα οτι ήξερα κάποιον για 10χρόνια και τελικά δεν τον ήξερα καθόλου. Οι συμπτώσεις μάλιστα γίνονται όλο και περισσότερες.

Η δράστρια της επίθεση στην Όνι φαίνεται πως είχε εμπνευστεί από την επίθεση στην Piper το 2008. Έτσι και η 36χρονη κατηγορούμενη αποφάσισε να ρίξει βιτριολι στην Ιωάννα εμπνευσμένη από την την επίθεση στη Ναόμι.