Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση

Ακόμη και όταν ο πρόεδρος  της έδειξε τις φωτογραφίες μου με τα χειρουργεία και με όλα όσα έχω τραβήξει εκείνη έμεινε απαθής

Ολοκληρώθηκε η απολογία της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Οκτωβρίου με την αγόρευση του εισαγγελέα και τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

«Σήμερα περίμενα να ακούσω κάποιες απαντήσεις. Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση» ανέφερε σε δήλωση της η Ιωάννα σχολιάζοντας τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία της η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της. «Όσα ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη καταρρίπτονται από τα στοιχεία της δικογραφίας. Ακόμη και όταν ο πρόεδρος  της έδειξε τις φωτογραφίες μου με τα χειρουργεία και με όλα όσα έχω τραβήξει εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη» σημείωσε η νεαρή γυναίκα η οποία ότι κλήθηκε να απαντήσει αν δέχεται την συγγνώμη της κατηγορούμενης είπε με νόημα: «Ευχαριστώ πολύ».

Ο συνήγορος της Νίκος Αλεξανδρής με τη σειρά του σημείωσε με νόημα: «Για να είναι δεκτή η συγγνώμη πρέπει να είναι ειλικρινής…». Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής χαρακτήρισε μυθεύματα όσα είπε στην απολογία της η κατηγορούμενη.

Ο νομικός παραστάτης της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας αναφερόμενος στην απολογία δήλωσε: «Περιμέναμε όλοι να ακούσουμε την εξήγηση της φράσης «εσύ Ιωάννα ξέρεις». Η κατηγορούμενη είπε ότι θεωρούσε ότι κινδύνευε η υποτιθέμενη σχέση της με το 40χρονο με τον οποίο η Ιωάννα δεν είχε συναντηθεί. Προσπάθησε να πείσει ότι το βιτριόλι ήταν λίγο ενώ οι ειδικοί λένε ότι ήταν τουλάχιστον ένα λίτρο. Δε μένει καμία αμφιβολία ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα».