Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρουν οι εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρουν οι εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας

Η αγριότητα της επίθεσης είναι εμφανής από την φθορά που έχουν υποστεί

Άλλο να το ακούει κανείς κι άλλο να το βλέπει με τα μάτια του. Πραγματικά σοκάρουν οι εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία ήταν το θύμα από την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως κατά αποκλειστικότητα φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τα ρούχα που φορούσε το θύμα την ημέρα της επίθεσης με καυστικό υγρό.

Η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού εξασφάλισε για την εκπομπή του Alpha στιγμιότυπα που δείχνουν ό,τι επέμεινε από τα ρούχα που φορούσε η 35χρονη κοπέλα τη μοιραία εκείνη ημέρα και μαρτυρούν την αγριότητα της επίθεσης. Η τσάντα, το πουκάμισο, η ζώνη και το παντελόνι της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι σχεδόν λιωμένα από το βιτριόλι.

«Μου έριξε το βιτριόλι που εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τι ήταν και έφυγε τρέχοντας. Θέλω να σας πω ότι λούστηκα με αυτό το υγρό, το ένιωσα παντού πάνω μου. Ήμουν παντού στο σώμα μου λουσμένη και κατευθείαν μου ήρθε η μυρωδιά. Το πρώτο πράγμα ήταν να τρέξω για κάποια βοήθεια. Θυμήθηκα ότι είχε φαρμακείο δίπλα και έτρεξα προς το φαρμακείο. Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν έβλεπα καθόλου από το ένα μάτι. Μπήκα μέσα στο φαρμακείο ουρλιάζοντας, οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τι έλεγα, πανικοβλήθηκαν», έχει πει στη συγκλονιστική κατάθεσή της στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες: