Επίθεση με βιτριόλι: Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της η κατηγορούμενη

Επίθεση με βιτριόλι: Τι θα ισχυριστεί στην απολογία της η κατηγορούμενη

Η 36χρονη καλείται να δώσει απαντήσεις αύριο στο δικαστήριο ενώπιον του θύματός της

Απαντήσεις για την επίθεση με βιτριόλι που πραγματοποίησε εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, θα κληθεί να δώσει αύριο στην απολογία της ενώπιον του δικαστηρίου και του θύματός της η 36χρονη κατηγορούμενη.

Μέχρι σήμερα η 36χρονη αρνούνταν πεισματικά να μιλήσει για την πράξη της και το μόνο που είπε, κατά την διαρκεια της κατάθεσης της Ιωάννας στο δικαστήριο, ήταν «εσύ ξέρεις γιατί έγινε αυτό». Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκε η εκπομπή Live News του Mega, η συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου, παρέμεινε επί 4 ώρες το περασμένο Σάββατο με την 36χρονη, εξέτασαν από την αρχή όλη την υπόθεση, προετοίμασαν την απολογία της και ανέλυσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν απευθυνθεί για πρώτη φορά στους ένορκους και δικαστές που θα αποφασίσουν για τη τύχη της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 36χρονη θα ισχυριστεί, ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά μόνο να την τραυματίσει. Για τον λόγο αυτό θα επιμείνει, ότι η ποσότητα του βιτριολιού δεν ήταν 2 λίτρα. «Έριξα μόνο ένα ποτήρι βιτριόλι και μάλιστα στο πλάι και όχι απευθείας στο πρόσωπο της Ιωάννας» αναμένεται να πει. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητήσει συγγνώμη, αν και γνωρίζει, ότι για την πράξη της δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα, που να την δικαιολογεί.

Στο αναπάντητο μέχρι στιγμής ερώτημα, του ποιος της προμήθευσε το βιτριόλι, το πιθανότερο είναι να μην το αποκαλύψει, ωστόσο, όπως αναμένεται θα επιμείνει σε τρία σημεία. Στο ότι δεν είχε συνεργούς, δεν προσπάθησε ποτέ να πάω στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα και ότι οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο μετά την επίθεση για μη ανιχνεύσιμα δηλητήρια δεν σχετίζονται με την Ιωάννα, καθώς δεν σχεδίαζε να της επιτεθεί ξανά.