Λυμπεράκη: Στα 33 μου είπαν πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, ήταν ένα θαύμα

Λυμπεράκη: Στα 33 μου είπαν πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, ήταν ένα θαύμα

«Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω»

Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Νίκη Λυμπεράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα θα έλεγα πως μια υποτιμητική συμπεριφορά τραυματίζει το φορέα και όχι αυτόν που τη δέχεται, ενώ θυμάμαι με λύπη κάποιον που φέρθηκε έτσι. Πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα με τον εαυτό σου για να εκτονώνεις τη δική σου έλλειψη με παιχνίδια εξουσίας πάνω σε παιδιά που τώρα ξεκινάνε».

«Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω. Μου μίλησαν για πολύ μικρό χρονικό περιθώριο, επομένως σταμάτησα να περιμένω και να σκέφτομαι ένα παιδί. Δεν ήταν στα σχέδια μου», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος που προσεχώς θα παρουσιάζει την δική της εβδομαδιαία εκπομπή στο MEGA. «Όταν ήρθε το παιδί δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω, ήταν μια τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Η Μεγάλη Εικόνα είναι μια ενημερωτική εκπομπή στη νυχτερινή ζώνη με μια πιο φρέσκια ματιά. Οδηγός θα είναι η επικαιρότητα αλλά με χώρο και για πιο εναλλακτικές προσεγγίσεις και ως επιώ το πλείστων θέλουμε να είναι ζωντανή η εκπομπή» ανέφερε η δημοσιογράφος για τη νέα της εκπομπή.