Κατερίνα Καινούργιου: «Διαφωνώ με τη Φαίη Σκορδά, δε γίνεται να προσβάλεις τηλεοπτικά τη Λυμπεράκη και να το επικροτούμε»

Κατερίνα Καινούργιου: «Διαφωνώ με τη Φαίη Σκορδά, δε γίνεται να προσβάλεις τηλεοπτικά τη Λυμπεράκη και να το επικροτούμε»

«Απαράδεκτο αυτό που έγινε στον τηλεοπτικό αέρα από τον Καρβέλα να μην την αφήνει να μιλήσει και να την προσβάλει»

Τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον τρόπο που μίλησε ο Νίκος Καρβέλας προς τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία του πήρε συνέντευξη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha διαφώνησε τόσο με την τοποθέτηση της Σάννυς Μπαλτζή, όσο και με εκείνη της Φαίης Σκορδά.

«Νομίζω ότι κάπου διάβασα και μου κάνει εντύπωση. Η Φαίη Σκορδά είπε ότι θα ήθελε να είναι στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη γιατί ήθελε να πει κάποια πράγματα ο Καρβέλας και δεν το αντιληφθήκαμε. Όχι, εγώ διαφωνώ και με την Σάννυ και με την Φαίη, αν το είπε έτσι ακριβώς και το λέω με σεβασμό. Δεν γίνεται να προσβάλλεις τηλεοπτικά μία γυναίκα όπως είναι η Λυμπεράκη και όλο αυτό να το επικροτούμε» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε ως εξής:

«Ο Καρβέλας είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, έχει κάνει επιτυχίες, είναι συνθέτης, αλλά αυτό που έγινε στον τηλεοπτικό αέρα να μην την αφήνει να μιλήσει, να την προσβάλει, να μειώνει τη νοημοσύνη της και τον επαγγελματισμό της για εμένα είναι απαράδεκτο. Και ειδικά οι γυναίκες πρέπει να τη στηρίξουμε».