Επίθεση με βιτριόλι: 40χρονη παρακολουθούσε με τράκερ τις κινήσεις της Ιωάννας – «Μίλησε» το κινητό της φερόμενης ως συνεργού

Επίθεση με βιτριόλι: 40χρονη παρακολουθούσε με τράκερ τις κινήσεις της Ιωάννας – «Μίλησε» το κινητό της φερόμενης ως συνεργού

Οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό συνεργών στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Νέα στοιχεία για τη φερόμενη ως συνεργό παρουσιάστηκαν χθες στη δίκη για το βιτριόλι από τον δικηγόρο της Ιωάννας, Νίκο Αλεξανδρή. Βρέθηκε στις επαφές του κινητού τηλεφώνου της 40χρονης το τράκερ με το οποίο παρακολουθούσε η Έφη το αυτοκίνητο του θύματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star, η αποκάλυψη έγινε μέσα στη δικαστική αίθουσα την ώρα της ανάγνωσης των εγγράφων. Από την άρση του απορρήτου προέκυψε ότι η γυναίκα που έχει ερευνηθεί από τις αρχές ως συνεργός είχε καταχωρημένη μια επαφή όπου αντιστοιχούσε στο τράκερ που είχε βάλει η δράστις στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.

Η επαφή που αντιστοιχούσε στο τράκερ είχε καταχωρηθεί ως «Έφη 2» μήνες πριν από την επίθεση.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αφορά την 40χρονη φίλη της κατηγορούμενης που είχε από τις αρχές για συνέργεια, προέκυψε ότι μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η 40χρονη έκανε 6 αναζητήσεις στο διαδίκτυο από τις 22 Μαΐου ως και 11 Ιουνίου γράφοντας: «Φρίκη στην Καλλιθέα με βιτριόλι», «Σκίτσο Καλλιθέα» και «ποιος έριξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα». 

Επίθεση με βιτριόλι: Πότε θα απολογηθεί η κατηγορούμενη

Η ώρα της απολογίας πλησιάζει για την Έφη, η οποία στις 14 Οκτωβρίου θα κληθεί να εξηγήσει γιατί επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα. Σύμφωνα με πληροφορίες και στην απολογία της θα αρνηθεί ότι ήθελε να τη σκοτώσει.