Καταγγελίες-σοκ για ομαδικούς βιασμούς και σωματεμπορία στην Κρήτη

Καταγγελίες-σοκ για ομαδικούς βιασμούς και σωματεμπορία στην Κρήτη

Συνελήφθη 50χρονος κάτοικος Ηρακλείου μετά από καταγγελίες νεαρής γυναίκας - Τι υποστηρίζει 

Μία σοβαρή υπόθεση σωματεμπορίας, κακοποιήσεων, βιασμών, ακόμα και ομαδικών, έχει φθάσει ενώπιον της Δικαιοσύνης στην Κρήτη, μετά τις καταγγελίες μιας νεαρής γυναίκας από το Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr, οι καταγγελίες στρέφονται τόσο κατά ενός 50χρονου κατοίκου Ηρακλείου, με τον οποίο η κοπέλα φέρεται να διατηρούσε σχέση για πολλά χρόνια, όσο και κατά άλλων προσώπων. Δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων η κοπέλα φέρεται να καταγγέλλει, ότι εξαναγκάζονταν με τη βία να συνευρίσκεται ερωτικά ακόμα και με ζευγάρια, από διάφορες περιοχές της Κρήτης.

Ο 50χρονος, ο οποίος αρχικώς συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας (σ.σ. σε αυτοκίνητο) αντιμετωπίζει βαρύτατες ποινικές διώξεις για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση κ.α. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας.

Ο ίδιος αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες και φέρεται να ισχυρίζεται, ότι οι ερωτικές συνευρέσεις με τρίτα πρόσωπα και ζευγάρια εντάσσονταν στο πλαίσιο της ερωτικής ζωής που είχαν επιλέξει από κοινού, τόσο ο ίδιος όσο και η κοπέλα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...