Επίθεση με βιτριόλι: «Ζητούσε στον εντολέα μου να παρακολουθεί τον 40χρονο και την Ιωάννα»

Επίθεση με βιτριόλι: «Ζητούσε στον εντολέα μου να παρακολουθεί τον 40χρονο και την Ιωάννα»

Τι λέει ο δικηγόρος του 36χρονου που επικοινωνούσε με την κατηγορούμενη

Στην διάθεση του δικαστηρίου είναι ο 36χρονος, με τον οποίο είχε επαφές πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι η 36χρονη κατηγορούμενη, δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Κούκιος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega, είπε ότι «για ένα σοβαρό χρονικό διάστημα, κατά καιρούς, η κατηγορούμενη ζητούσε να παρακολουθεί ο εντολέας μου τον 40χρονο και την Ιωάννα. Ο εντολέας μου επειδή κατάλαβε ότι είχε εμμονή με τα δύο πρόσωπα, προσπαθούσε να την αποφύγει. Και της έλεγε ότι τους παρακολουθούσε, ενώ δεν ίσχυε. Και για να είναι πιο πειστικός, της έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ των δύο ανθρώπων και ότι δεν χρειάζεται να ασχολείται».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο 36χρονος γνώρισε την κατηγορούμενη μέσω της πρώην συντρόφου του. «Του ζητούσε να παρακολουθεί, επειδή θεωρούσε ότι θα μπορούσε να τον χειρίζεται. Κάτι που δεν ίσχυε» πρόσθεσε. Ο κ. Κούκιος υποστήριξε, ότι δεν υπήρχε οικονομική συναλλαγή μεταξύ του πελάτη του και της κατηγορουμένης, προκειμένου ο πρώτος να παρακολουθεί την Ιωάννα. «Όλα αυτά είχαν να κάνουν με τις εμμονές της κατηγορούμενης» υπογράμμισε ο δικηγόρος.