Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο άγνωστος διάλογος με την κατηγορούμενη μέσα στο δικαστήριο – Γιατί είπε «ξέρεις γιατί το έκανα»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο άγνωστος διάλογος με την κατηγορούμενη μέσα στο δικαστήριο – Γιατί είπε «ξέρεις γιατί το έκανα»

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της

Τον διάλογο που είχαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την 36χρονη που κατηγορείται ότι έκανε την επίθεση με βιτριόλι, αποκάλυψε ο ένας από τους δικηγόρους της. Ο απόστολος Λύτρας μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανέφερε:

«Κάποια στιγμή, σε μία διακοπή συνεδρίασης που η κατηγορούμενη είχε μείνει μέσα στην αίθουσα, η Ιωάννα με πολλή ψυχραιμία πήγε και της είπε: "αφού δεν είναι κανείς εδώ τώρα, γιατί δεν μου λες ποιο ήταν το πρόβλημα;". Η κατηγορούμενη δεν απάντησε. Μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου ότι τη φράση "ξέρεις γιατί το έκανα" την είπε, όταν μέσα στην αίθουσα ήταν δημοσιογράφοι και δικαστές για να την ακούσουν. Εκείνη τη στιγμή που ήταν οι 2 τους γιατί δεν της είπε το ίδιο;».

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι κατά τη δική του άποψη η φράση που πέταξε η δράστιδα, το «ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό» ήταν φτιαχτή.

Η Ιωάννα κλείνοντας χθες την κατάθεση της μίλησε για τον φόβο που νιώθει λέγοντας:

«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή την επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα είχε επιτύχει το σκοπό της».