Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Την Παρασκευή η έκδοση στην Ελλάδα του πρώην συντρόφου της Μόνικα

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Την Παρασκευή η έκδοση στην Ελλάδα του πρώην συντρόφου της Μόνικα

Ο 39χρονος Ρουμάνος, που είναι ύποπτος για τη δολοφονία της, έχει παραδοθεί στις ολλανδικές αρχές

Νέα εξέλιξη θα έχουμε την Παρασκευή για την γυναίκα που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην αυλή του σπιτιού της στην Κυπαρισσία, καθώς θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο 39χρονος ρουμανικής υπηκοότητας, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, όπως μετέδωσε η εκπομπή Live News του Mega.

Ο 39χρονος που παραδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Σεπτεμβρίου στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου του Αϊντχόφεν, στην Ολλανδία, κρατείται και πλέον ειναι θέμα ημερών η παράδοση του απο τις ολλανδικές αρχές στις ελληνικές.

O πρώην σύντροφος της γυναίκας που βρέθηκε θαμμένη κάτω από τσιμέντο στην αυλή του σπιτιού όπου διέμενε, στην Κυπαρισσία, είναι, κατά τους αστυνομικούς, ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση που συγκλονίζει.

Πριν από 11 μήνες η άτυχη Μόνικα Γκιους είχε πάει στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε άσχημη κατάσταση, ώστε να την περιθάλψουν οι γιατροί. Εκμυστηρεύτηκε στους ασθενείς πως ο τότε σύντροφός της και βασικός ύποπτος την κακοποιούσε. Στη συνέχεια όταν εκείνος εμφανίστηκε στο νοσοκομείο προκλήθηκε ένταση.

«Η γυναίκα μόλις τον αντίκρυσε αντέδρασε έντονα. Μας εξηγούσε ότι τη δέρνει, τη χτυπάει, την κακομεταχειρίζεται. Μάλιστα απ’ ό,τι έλεγε, εκεί, σε κάποιες κυρίες δίπλα, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε φύγει ήδη και πέντε έξι ημέρες από το σπίτι», περιγράφει μάρτυρας του περιστατικού.

Σύμφωνα με την περιγραφή του ανθρώπου που είδε όσα έγιναν στο νοσοκομείο δεν ήταν η πρώτη φορά που η άτυχη γυναίκα πήγαινε εκεί για τις πρώτες βοήθειες.

«H γυναίκα έφυγε πιο μετά. Τη στιγμή που σηκώθηκε να φύγει και μας ζήταγε και συγνώμη, μάλιστα, η γυναίκα, γι’ αυτό που είδαμε. Ήταν χτυπημένη κι απ’ ό,τι διαπίστωσα, τουλάχιστον στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ήταν μία οικεία κατάσταση όλη αυτή. Δηλαδή το είχαν ξαναδεί, ήξεραν τα μικρά τους ονόματα», ανέφερε ο μάρτυρας.