Η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη ξεκαθαρίζει: Δεν έκανε το εμβόλιο από φόβο

Η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη ξεκαθαρίζει: Δεν έκανε το εμβόλιο από φόβο

Η Αναστασία Μεντεσίδου εξηγεί τους λόγους που τρόμαξαν τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι η υγεία του Βασίλη Λεβέντη, καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στον Ευαγγελισμό, έπειτα από την επιδείνωση λόγω του κορονοϊού. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βρέθηκε θετικός  πριν μία εβδομάδα, έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του, ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά.

Η σύζυγός του, Αναστασία Μεντεσίδου μίλησε στην εκπομπή T-live του Alpha και την Πόπη Παπαδοπούλου: «Δεν μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Μίλησε ο γιος μας με το νοσοκομείο, του είπαν ότι θα τον ενημερώσουν το μεσημέρι. Η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών».

Όσο για το εμβόλιο ξεκαθάρισε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη: «Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών»