Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα για την υγεία του

Βασίλης Λεβέντης: Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα για την υγεία του

Στον «Ευαγγελισμό» σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Ώρες αγωνίες ζει η οικογένεια του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, με τον ίδιο να νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λεβέντης διαγνώστηκε με κορονοϊό πριν περίπου 10 μέρες και παρέμεινε, με εντολή γιατρού, σε κατ’ οίκον νοσηλεία. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε λόγω βαριάς πνευμονίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega συνεργάτης του είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και τα επόμενα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του εξαιτίας και της ηλικίας του (είναι 70 ετών), και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σταθεροποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών.

Βασίλης Λεβέντης: Το ιατρικό ανακοινωθέν

Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε.

Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες, Κυριακή.