Απείλησε με μαχαίρι δύο γυναίκες με τις οποίες διατηρούσε παράλληλα δεσμό

Απείλησε με μαχαίρι δύο γυναίκες με τις οποίες διατηρούσε παράλληλα δεσμό

Ο 54χρονος αντί να ζητήσει συγγνώμη, όταν αποκαλύφθηκε, απείλησε ότι θα τις σκοτώσει

Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ένα 54χρονος νοσηλευτής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ο οποίος συνελήφθη, γιατί έβγαλε μαχαίρι και απείλησε δύο γυναίκες, με τις οποίες, όπως έγινε γνωστό, διατηρούσε παράλληλα δεσμό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretalive.gr, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν, όταν η μία από τις δύο γυναίκες, επίσης νοσηλεύτρια, ανακάλυψε ότι ο 54χρονος σύντροφός της από το καλοκαίρι του 2020 διατηρούσε παράλληλα σχέση με άλλη γυναίκα. Αφού την εντόπισε και διαπίστωσαν και οι δύο, το τι συμβαίνει, αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του νοσηλευτή, προκειμένου να του ζητήσουν εξηγήσεις.

Εκείνος, αφού στην αρχή φάνηκε να σαστίζει, στην συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση και - όπως κατηγορείται - άρπαξε ένα μαχαίρι και τις απείλησε. Η μία γυναίκα πρόλαβε να φύγει από το σπίτι, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο με την δεύτερη, την οποία ο άνδρας έπιασε και της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό, απειλώντας ότι θα την σκοτώσει.

Η γυναίκα που έτρεξε εκτός σπιτιού, ειδοποίησε την αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας έσπευσε στην περιοχή και κατάφερε να συλλάβει τον 54χρονο, με τη συνέχεια να δίνεται στις δικαστικές αίθουσες. Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, ειδικά στους χώρους του νοσοκομείου, όπου εργάζονται οι εμπλεκόμενοι.