Επίθεση βιτριόλι: Δύο ακόμα άτομα εξετάζονται ως συνεργοί της 36χρονης – Η κίνηση που τους πρόδωσε

Επίθεση βιτριόλι: Δύο ακόμα άτομα εξετάζονται ως συνεργοί της 36χρονης – Η κίνηση που τους πρόδωσε

Τι προέκυψε από την κάρτα SIM

Όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, οι αρχές ερευνούν την εμπλοκή δύο ατόμων στην επίθεση που έγινε στην Ιωάννα.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα φέρονται να βοήθησαν την 36χρονη κατηγορουμένη που έχει προφυλακιστεί να εκτελέσει το σχέδιο της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κάρτα SIM που είχε το tracker στο αυτοκίνητο της Ιωάννας και είχε τοποθετηθεί από την κατηγορουμένη για να την παρακολουθεί έκρυβε εκπλήξεις. Δύο ημέρες πριν από την επίθεση στις 18 Μαΐου από τις 18:2:30 το απόγευμα ως και 19:43:44, τέσσερα διαφορετικά κινητά μπαίνουν ταυτόχρονα στο tracker του αυτοκινήτου προκειμένου να δουν πού βρίσκεται το κορίτσι. Και αυτό δεν έγινε μία φορά, αλλά 26. 

Ακόμα, οκτώ ημέρες μετά την επίθεση στις 28 Μαΐου και ενώ η 36χρονη δεν έχει ακόμη συλληφθεί, αναζητά και πάλι το αυτοκίνητο 10 φορές από τις 18:41 το απόγευμα.

«Είναι πιθανό σε μεγάλο βαθμό να υπήρξαν συνεργοί, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις ένα άτομο δεν έχει και την ανάλογη εμπειρία μιας επιτήρησης, μιας παρακολούθησης. Κινδυνεύει να γίνει αντιληπτό από τους περίοικους, από τους ανθρώπους που μπορούσαν να ειναι στα μπαλκόνια», επεσήμανε στο Star ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουνε κάποιες αλλαγές στις μπαταρίες από τα gps. Οι αλλαγές αυτών των μπαταριών έχουν γίνει σε χρόνους που θεωρούμε ότι δεν μπορούσε χωρίς βοήθεια να το έχει κάνει η κατηγορούμενη. Αν δεν υπήρχε πρόβλημα από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό και απλά έλεγε από πού, θα μπορούσαμε να το ερευνήσουμε. Το ότι δεν έχει αναφερθεί καθόλου, αυτό μας βάζει στις σκέψεις ότι σίγουρα είχε κάποια βοήθεια».