Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την ταυτοποίηση του σκελετού

Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την ταυτοποίηση του σκελετού

«Ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος», δήλωσε ο ιατροδικαστής

Τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του ανθρώπινου σκελετού που βρέθηκε σήμερα το πρωί θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, όπως επίσης και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, περιμένουν οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, «ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος».

Όπως πρόσθεσε ο ιατροδικαστής, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, «αύριο πρόκειται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί».

Να σημειωθεί ότι ο ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο της αυλής και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η εκσκαφή.

Πάντως, γίνονται έρευνες γγια τον εντοπισμό του συντρόφου της 42χρονης από τη Ρουμανία, Μόνικα Γκιους, προκειμένου να ρίξουν φως στο θρίλερ με την ανακάλυψη της σορού. Η εξαφάνιση της γυναίκες δηλώθηκε από την ξαδέρφη της στις 24/5/2021 στο Τ.Α. Δράμας.