Βάνα Μπάρμπα: Αγανάκτησε και απάντησε στα προσβλητικά σχόλια μετά το ατύχημά της

Βάνα Μπάρμπα: Αγανάκτησε και απάντησε στα προσβλητικά σχόλια μετά το ατύχημά της

«Μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή»

Στεναχωρήθηκε η Βάνα Μπάρμπα και ταυτόχρονα εκνευρίστηκε για τα προσβλητικά σχόλια μετά το ατύχημά της, όταν πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» στην Επίδαυρο δίνει η Βάνα Μπάρμπα.

Μέσω ανάρτησης στο Facebook, η ηθοποιός που μετά το ατύχημα έπαθε πολλαπλά κατάγματα στο πόδι και υπεβλήθη σε χειρουργείο, κάνει λόγο για υποκριτές και φαρισαίους, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, «μια μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή».

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αναφέρει στην ανάρτησή της: «Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε..στην Επίδαυρο.. αντίθετα σαν πρόβατα που είστε…ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο….η πηγαίνουν στην Επίδαυρο η Ηρώδειο εκεί αλίμονο τι θα πει ο κόσμος..εσείς αγαπάτε την τέχνη….καλύψτε την αμορφωσιά σας..με την επίφαση της κουλτούρας….την υποκρισία σας..να νιώθετε μεγάλοι κρίνοντας..φθάνοντας.. ανθρώπους που πάντα θα είστε η σκιά τους. Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου . ..και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου..όλη ..η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά».