Γαλάτσι: Βίντεο ντοκουμέντο από τον διαπληκτισμό του 42χρονου που πυροβόλησε τον ντελιβερά

Γαλάτσι: Βίντεο ντοκουμέντο από τον διαπληκτισμό του 42χρονου που πυροβόλησε τον ντελιβερά

Η λογομαχία και η επίθεση του 42χρονου προς τον διανομέα μέσα στο κατάστημα

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ο διαπληκτισμός του 42χρονου που πυροβόλησε τον ντελιβερά στο Γαλάτσι στις 14 Αυγούστου.

Το βίντεο, που παρουσίασε το Mega, δείχνει τη λογομαχία και την επίθεση του 42χρονου προς τον διανομέα μέσα στο κατάστημα, λίγα λεπτά πριν ο πρώτος πυροβολήσει τον δεύτερο με αφορμή έναν καφέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της 14ης Αυγούστου διανομέας καταστήματος εστίασης μετέβη στην οικία του κατηγορουμένου στο Γαλάτσι για να παραδώσει παραγγελία καφέ.

Εκεί διαπληκτίστηκαν λεκτικά για ασήμαντη αφορμή σχετικά με την παραγγελία και ο διανομέας αποχώρησε για το κατάστημα. Στη συνέχεια ο 42χρονος μαζί με άλλο δράστη πήγαν στο κατάστημα σε κεντρικό δρόμο στο Γαλάτσι, όπου αρχικά λογομάχησαν με τον διανομέα και στη συνέχεια ο δράστης χαστούκισε τον ντελιβερά.

Ακολούθως ο 42χρονος πυροβόλησε προς το μέρος του ντελιβερά, με τη σφαίρα να καταλήγει σε σταθμευμένο όχημα.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν. Ο 42χρονος συνελήφθη στην Αθήνα στις 20 Αυγούστου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.