Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» – Στο φως σοκαριστικές μαρτυρίες

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις» – Στο φως σοκαριστικές μαρτυρίες

Είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες και οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/08) στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μια 56χρονη από τη Γεωργία.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr. γείτονας της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της άκουσε λεπτό προς λεπτό το φονικό της οδού Γραβιάς.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Γδούποι, χτυπήματα και φωνές

Όπως αναφέρει η μαρτυρία του γείτονα, ο καυγάς της γυναίκας με τον σύντροφό της διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. Κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα φώναζε: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις». Λίγα λεπτά αργότερα την άκουσε να βαριανασαίνει. Είχαν προηγηθεί γδούποι και χτυπήματα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αστυνομία κλήθηκε το μεσημέρι στο σημείο όταν ειδοποιήθηκε από περίοικο. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος φέροντας πολλαπλά χτυπήματα πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο.

Είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα

Οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και το σημείο παραμένει αποκλεισμένο, ενώ στο διαμέρισμα βρίσκονται αστυνομικοί της Σήμανσης που ερευνούν τους χώρους.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάρχουν μαρτυρίες περιοίκων που φέρονται να κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα.

Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, η σχέση του ζεύγους φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό, ενώ μόλις λίγες μέρες νωρίτερα ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας.

Οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν τον ηλικίας (περίπου) 55 ετών άνδρα για να τον εξετάσουν.