Φωτιά στον Θεολόγο: «Δεν υπάρχει έγγραφη ομολογία, άνθρακες ο θησαυρός» λέει ο δικηγόρος του 14χρονου

Φωτιά στον Θεολόγο: «Δεν υπάρχει έγγραφη ομολογία, άνθρακες ο θησαυρός» λέει ο δικηγόρος του 14χρονου

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη εμπειρία να εξιχνιάσουν τέτοια περιστατικά»

«Για να υπάρχει ομολογία πρέπει να είναι έγγραφη, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει», τόνισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του 14χρονου που κατηγορείται για εμπρησμούς στον Θεολόγο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 4χρονος που συνελήφθη προχθες και φέρεται αρχικά να ομολόγησε τον εμπρησμό, αρνείται, τώρα, οποιαδήποτε εμπλοκή με τις πυρκαγιές και παραπέμφθηκε για παιδοψυχιατρική εκτίμηση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής (20/08), ο δικηγόρος του Κωνσταντίνος Ζεκεντές υπογράμμισε ότι «για να υπάρχει ομολογία πρέπει να είναι έγγραφη, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Άνθρακες ο θησαυρός, δεν υπάρχει τίποτα. Υπάρχουν φωτογραφικές λήψεις με έναν ποδηλάτη. Μπορεί και να μην είναι και αυτός. Δεν έχει παραδεχτεί τίποτα».

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη εμπειρία να εξιχνιάσουν τέτοια περιστατικά» είπε για το ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Σχετικά με την οικογένεια του ανήλικου, ο κ. Ζεκεντές είπε ότι «έχουν πέσει από τα σύννεφα, δεν μπορούνε να αποδεχτούν ότι το παιδί τους εμπλέκεται σε αυτές τις πράξεις». Η οικογένεια έχει τρία παιδιά.