Λάρισα: Ο 54χρονος ηχογράφησε με το κινητό του τη δολοφονία της συζύγου του

Λάρισα: Ο 54χρονος ηχογράφησε με το κινητό του τη δολοφονία της συζύγου του

Την Παρασκευή η απολογία του - Για χρήση αντιψυχωτικών φαρμάκων έκανε λόγο ο δικηγόρος του

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε χθες, Τρίτη (03/08) στη Λάρισα, με θύμα μία 43χρονη, η οποία έπεσε νεκρή από τις 8 σφαίρες που εξαπέλυσε με το όπλο του ο 54χρονος σύζυγός της, στη Σωτηρίτσα του δήμου Αγιάς.

Αναλυτικότερα, ο συζυγοκτόνος φέρεται πως χρησιμοποίησε το κινητό του ώστε να ηχογραφήσει τη δολοφονία της συζύγου του.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελευθερία και αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο άρθρου της «Σκότωνε τη γυναίκα του και ”το ’γραφε” στο κινητό του».

Σύμφωνα με άλλες πηγές όπως μεταδίδει το onlarissa.gr στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Η κατασχεθείσα συσκευή αναμένεται να αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσή Εγκληματολογικών Ερευνών.

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Την Παρασκευή η απολογία του γυναικοκτόνου

Παράλληλα, το πρωί της Τετάρτης (04/08) ο 54χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του φονικού πέρασε την πόρτα του ανακριτή, ζητώντας και λαμβάνοντας προθεσμία για την απολογία του η οποία ορίστηκε για την Παρασκευή (06/08).

Ο δράστης αναχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο συνοδεία και αυξημένης αστυνομικής δύναμης. Ο δικηγόρος του ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του η οποία ορίστηκε για μεθαύριο, Παρασκευή στις 11 το πρωί στον ανακριτή.

Βάσει πληροφοριών του onlarissa.gr, ο εκπρόσωπος του 54χρονου καθ΄ομολογίαν δράστη, ισχυρίστηκε ότι ο 54χρονος κάνει χρήση αντιψυχωτικών φαρμάκων.