Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Νέα στοιχεία – Μία ώρα πριν το φονικό ο 54χρονος ζητούσε να συναντήσει τον δικηγόρο της συζύγου του

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Νέα στοιχεία – Μία ώρα πριν το φονικό ο 54χρονος ζητούσε να συναντήσει τον δικηγόρο της συζύγου του

Εξετάζεται το ενδεχόμενο «χαριστικής βολής» - Τι λέει η ιατροδικαστής

Σοκαριστικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη (03/08) στη Σωτηρίτσα, στη Λάρισα, με θύμα μια 43χρονη και μητέρα τριών παιδιών, η οποία έπεσε νεκρή από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς του 54χρονου συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα δέχθηκε 8 σφαίρες από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με πηγές του larissanet.gr, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο, στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν υπήρξε άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Μετά, ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα και στις 10.30 π.μ. βρέθηκε στη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε τη σύζυγό του.

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Τι λέει η ιατροδικαστής

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολή».

Εικόνες από τον τόπο του άγριου εγκλήματος: