Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Οργή από τη μάνα της Γαρυφαλλιάς – «Σκότωσε δύο φορές το παιδί μου»

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Οργή από τη μάνα της Γαρυφαλλιάς – «Σκότωσε δύο φορές το παιδί μου»

«Είχε την ευκαιρία να τη σώσει και δεν το έκανε», είπε για τον 30χρονο καθ' ομολογίαν δράστη - «Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση»

Ανείπωτος είναι ο πόνος των γονιών και της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, την οποία σκότωσε ο 30χρονος φίλος της, ενώ είχαν πάει διακοπές στη Φολέγανδρο. Το έγκλημα έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και η μάνα της 26χρονης έχει μεγάλη οργή για τον καθ' ομολογίαν δράστη, ο οποίος ενώ έπεσε στη θάλασσα για να δει τι συνέβη στην κοπέλα, την είδε αναίσθητη και δεν έκαν κίνηση να τη σώσει και έτσι το κορίτσι πέθανε από πνιγμό.

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς ξέσπασε κατά του δολοφόνου του παιδιού της μιλώντας αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα. «Η δικαιοσύνη θα τα βρει όλα. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Υπήρχε μια ευκαιρία να τη σώσει. Είχε και άλλη μια ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει δε θα τη ρίξω. Από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτήν την ευκαιρία και δεν το έκανε. Για μένα τη σκότωσε δυο φορές», ανέφερε η άτυχη μητέρα.

Η μάνα της 26χρονης έστειλε το δικό της μήνυμα και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να συγχωρέσει τον δολοφόνο του παιδιού της: «Όλη η Ελλάδα μίλησε για την κόρη μου με φως και ζούμε μέσα στο φως. Αυτοί που ζουν στο σκοτάδι, γι’ αυτούς να μάθετε από εκείνη την πλευρά, όχι από μένα. Ο κόσμος πρέπει να είναι ψύχραιμος, υπάρχει δικαιοσύνη που θα μιλήσει», είπε και πρόσθεσε:

«Το παιδί μου ήταν άτυχο. Βρέθηκε στη μια στο εκατομμύριο μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο. Είχε την ευκαιρία να τη σώσει έστω και πάνω στο λάθος. Δεν το έκανε. Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση».

Παρακαλούμε περιμένετε ...