Φολέγανδρος: Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε ο γυναικοκτόνος – Η μαρτυρία λίγο πριν τη δολοφονία

Φολέγανδρος: Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε ο γυναικοκτόνος – Η μαρτυρία λίγο πριν τη δολοφονία

Δύο ημέρες προθεσμία για να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή

Την Πέμπτη (22/07) στις 10 το πρωί θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του ανακριτή Νάξου για να απολογηθεί, ο 30χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα σε βάρος της συντρόφου του στην Φολέγανδρο.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό, προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή με τον συνήγορό του Γιάννη Βλάχο.

Η μαρτυρία ιδιοκτήτριας εστιατορίου

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Φολέγανδρο, περιέγραψε στον ΣΚΑΪ την τελευταία συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με την 26χρονη, λίγες μόνο ώρες πριν ο 30χρονος σύντροφός της τη δολοφονήσει.

«Της λέω καλημέρα, τι κάνετε, μου λέει πολύ ωραία, περνάμε υπέροχα, και της λέω δεν θα κάτσετε καθόλου να σας δω και μου λέει θέλει να πάμε να περπατήσουμε και αυτό το μονοπάτι, να τελειώσουμε και σου υπόσχομαι πως θα κάτσουμε εδώ μαζί σας» αναφέρει.

Και προσθέτει για τον 30χρονο: «Του λέω καλά δεν κουράστηκες να περπατάς και μου λέει αυτό μου αρέσει να κάνω εδώ και του έκανα λίγο χαβαλέ μήπως ηρεμήσει και αφεθεί γιατί δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μπουκωμένο κατασκηνωτή εδώ.  Του λέω μήπως δεν σου αρέσει το νησί, μήπως θέλεις να κάνεις κάτι άλλο και μου λέει με κατάλαβες ε. ..Του λέω πρέπει να ηρεμήσεις, να κάνετε ένα μπάνιο στην θάλασσα, να πιείτε ένα καφέ ήρεμα.... Ε έφυγαν και δεν ξαναήρθαν ποτέ.»

Το ζευγάρι έφυγε από το μαγαζί στις 12.30. Είναι άγνωστο το τι διαδραματίστηκε μέχρι τις 16.30 που βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.