Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Στο μικροσκόπιο αναφορά ότι η Γαρυφαλλιά ήθελε να χωρίσει και να φύγει από το νησί

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Στο μικροσκόπιο αναφορά ότι η Γαρυφαλλιά ήθελε να χωρίσει και να φύγει από το νησί

Τι είχε κάνει εντύπωση στους περισσότερους κατασκηνωτές

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία αλλά και αναφορές βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, με τον 30χρονο δράστη να περνάει σήμερα, Τρίτη (20/07) το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και με μια αναφορά που ελέγχεται από τις αστυνομικές αρχές και τώρα πλέον και τις ανακριτικές, μετά τις συνεχείς προστριβές που είχε το ζευγάρι, τις τελευταίες 2 ημέρες, δεν αποκλείεται η Γαρυφαλλιά να του είχε εκφράσει την επιθυμία να χωρίσουν και να φύγει ακόμα και από το νησί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος και η 26χρονη κάποια στιγμή ήθελαν να πάνε στη Σίφνο, ωστόσο η Γαρυφαλλιά αρνιόταν καθώς της άρεσε πολύ το συγκεκριμένο σημείο που διέμεναν στη Φολέγανδρο.

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Η Γαρυφαλλιά βρισκόταν σε καθεστώς περιορισμού»

«Μου λέει θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό, να περπατήσουμε αλλά του είπα ότι θα είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, ότι δεν θα ξαναφύγουμε από εδώ, θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδιά και δεν ξανάρθε ποτέ», ανέφερε στον ΣΚΑΪ κάτοικος του νησιού που είχε συνομιλήσει με τη νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατασκηνωτών στο ελεύθερο κάμπινγκ του Αγίου Νικολάου στη Φολέγανδρο αλλά και των ιδιοκτητών εστιατορίου στην παραλία της περιοχής, η Γαρυφαλλιά βρισκόταν σε καθεστώς περιορισμού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί τρεις ημέρες και πραγματοποιούσε λιγοστές εμφανίσεις στην παραλία.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, μοναδικές στους επισκέψεις στο εστιατόριο ήταν το πρωί, για να προμηθευτούν καφέδες, τους οποίους και έπιναν σε συγκεκριμένο σημείο, και το βράδυ για να πάρουν μπίρες, περνώντας έτσι τον περισσότερο τους χρόνους στη σκηνή.

Τι είχε κάνει εντύπωση στους περισσότερους κατασκηνωτές

Το γεγονός αυτό ειδικά φαίνεται πως είχε κάνει εντύπωση στους περισσότερους κατασκηνωτές, οι οποίοι παρατηρούσαν ότι το ζευγάρι παρέμενε εντός σκηνής ακόμη και το μεσημέρι παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

«Την έπαιρνε γρήγορα, την παρακάλαγα την Γαρυφαλλιά να κάτσει μαζί μας μου λέει θέλει να περπατήσουμε, θέλει να δει το νησί, του έλεγα αυτουνού καλά ρε παιδί μου διακοπές κάνεις ηρέμησε λίγο. Όχι όχι αυτό μου αρέσει εμένα. δεν μίλαγε δεν κουνιόταν αυτός, ενώ η Γαρυφαλλιά χοροπήδαγε από τη χαρά της ήταν τόσο ευτυχισμένη» αναφέρει επίσης κάτοικος του νησιού.

Αποστολή του ΣΚΑΪ βρέθηκε στη σκηνή που διέμενε ο δράστης και η Γαρυφαλλιά από το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Στο εσωτερικό της σκηνής όμως όπως διαπίστωσε και η αστυνομία δεν υπήρχαν καθόλου ρούχα της άτυχης κοπέλας. Εκεί βρέθηκαν τα γυαλιά της, οι φακοί επαφής της, το κοκαλάκι της για τα μαλλιά, το σακίδιο του δράστη μέσα από το οποίο πήρε πράγματα η αστυνομία καθώς και λιγοστά τρόφιμα.

Η μαρτυρία ιδιοκτήτριας εστιατορίου

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Φολέγανδρο, περιέγραψε στον ΣΚΑΪ την τελευταία συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με την 26χρονη, λίγες μόνο ώρες πριν ο 30χρονος σύντροφός της τη δολοφονήσει.

«Της λέω καλημέρα, τι κάνετε, μου λέει πολύ ωραία, περνάμε υπέροχα, και της λέω δεν θα κάτσετε καθόλου να σας δω και μου λέει θέλει να πάμε να περπατήσουμε και αυτό το μονοπάτι, να τελειώσουμε και σου υπόσχομαι πως θα κάτσουμε εδώ μαζί σας» αναφέρει.

Και προσθέτει για τον 30χρονο: «Του λέω καλά δεν κουράστηκες να περπατάς και μου λέει αυτό μου αρέσει να κάνω εδώ και του έκανα λίγο χαβαλέ μήπως ηρεμήσει και αφεθεί γιατί δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μπουκωμένο κατασκηνωτή εδώ.  Του λέω μήπως δεν σου αρέσει το νησί, μήπως θέλεις να κάνεις κάτι άλλο και μου λέει με κατάλαβες ε. ..Του λέω πρέπει να ηρεμήσεις, να κάνετε ένα μπάνιο στην θάλασσα, να πιείτε ένα καφέ ήρεμα.... Ε έφυγαν και δεν ξαναήρθαν ποτέ.»

Το ζευγάρι έφυγε από το μαγαζί στις 12.30. Είναι άγνωστο το τι διαδραματίστηκε μέχρι τις 16.30 που βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.