Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος – Ο μώλωπας στο μάτι της Γαρυφαλλιάς

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος – Ο μώλωπας στο μάτι της Γαρυφαλλιάς

«Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ»

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, Τρίτη (20/07) ο 30χρονος προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, η οποία κηδεύτηκε χθες στο Βέλο Κορινθίας σε κλίμα οδύνης.

Παράλληλα, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι ο δράστης είχε χτυπήσει την κοπέλα. Όπως μεταδίδει το MEGA, η κοπέλα είχε μώλωπες στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάτι. Κάποια θλαστικά τραύματα που δεν ταιριάζουν με την πτώση. Έτσι, θεωρείται πολύ πιθανό ο 30χρονος πριν σπρώξει την κοπέλα να τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Εκλιπαρούσε για βοήθεια

Σύμφωνα με τον σταθμό, η αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά μέχρι την τελευταία στιγμή εκλιπαρούσε για βοήθεια. Φωνάζοντας για την ίδια της τη ζωή, εγκλωβίστηκε στον γκρεμό από τον καθ' ομολογία δολοφόνο, ο οποίος την πέταξε στο κενό.

Αιτία του καυγά σύμφωνα με την ομολογία του κατηγορουμένου ήταν το γεγονός ότι χάθηκαν στη διαδρομή. Το μεσημέρι της Παρασκευής (16/07), όταν ο 30χρονος έβγαλε το αυτοκίνητο του από τον δρόμο, η 26χρονη βγήκε από το όχημα και άρχισε να εκλιπαρεί για βοήθεια. Δυστυχώς όμως στο σημείο δεν υπήρχε κάποιος για να τη σώσει. Ο 30χρονος την έριξε στη θάλασσα ζωντανή αφήνοντας την να πνιγεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

«Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ»

Στην ομολογία του ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς υποστηρίζει πως το θύμα τον μείωνε με τη συμπεριφορά του. «Με είχε υποχείριό της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ πήγαινε από εκεί», ισχυρίστηκε ο 30χρονος στην ομολογία του.

«Φώναζε βοήθεια, βοήθεια. Ε δεν είχα κάνει κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς», σημείωσε ο 30χρονος.